Životna priča

Razuzdani život najbogatije Amerikanke: Zabavlja se samo sa milionerima, droga i anoreksija je skoro ubili! (FOTO)

Iako je holivudska glumica svim silama htela da njezna brakorazvodna parnica ostane tajna, zbog pandemije korona virusa sve je stiglo u javnost i pre nego što se nadala. Papiri za razvod, koje je predala, trebali su da budu zapečaćeni, ali budući da je sud u Njujorku trenutno zatvoren, sve se moralo da se uradi preko interneta, zbog čega su ih se mediji i dokopali. Ali sve to ne treba ni najmanje da nas čudi, jer je slavu doživela kao devojčica, a sve je to za sobom vuklo i mnogo teže posledice.

Vip priča
Autor:
Razuzdani život najbogatije Amerikanke: Zabavlja se samo sa milionerima, droga i anoreksija je skoro ubili! (FOTO)
Meri-Kejt Olsen, Foto: Profimedia

Meri-Kejt Olsen, koja svoju privatnost od samog početka štiti od znatiželjnika, itekako teško pada činjenica da je njen razvod postao tema o kojoj raspreda javnost. Upravo zbog toga je i insistirala na tome da se reši hitnim postupkom, zbog čega je podnela i molbu, ali nije očekivala da će to odmah dospeti u javnost.

Njena molba je odbijena, a vest o tome u ovo doba pandemije korona virusa proširila se neverovatnom brzinom. 33-godišnja glumica i modna dizajnerka, koju i pamtimo po ulozi najmlađe članice serije "Puna kuća", malene Mišel, bila je, prema mišljenju njenih prijatelja, prisiljena da podnese ubrzani raskid braka nakon što je njen 50-godišnji suprug Olivije Sarkozi okončao njihov brak, ali i otkazao najam njihovog stana u Gremersi parku u Njujorku.

Zaveo najslavnije glumice, Izabeli Ađani napravio dete, pa je ostavio: Životna priča najvećeg glumca današnjice! (FOTO)

Glumica se privremeno preselila u Hemptone, odakle željno iščekuje otvaranje suda ove nedelje, kao i početak brakorazvodne parnice, a nada se da će zadržati kuću u Hemptonima i dva stana u Njujorku. U svemu bi navodno trebalo da pomogne i potpisani predbračni ugovor, kojim svoje bogatstvo, koje se procenjuje na 426 miliona dolara, ne bi trebala da deli sa Sarkozijem.

Kako su otkrili mejlovi, koji su priloženi sudskim dokumentima, Olivije Sarkozi tražio je od vlasnika stana da iznese svoje stvari iz njega, ali za sada mu to nije dopušteno zbog pandemije.

Iza širokog osmeha krije se more tuge: Potresna životna priča Rene Zelveger! (FOTO)

I dok prijatelji tvrde kako je Francuz želeo da ima lepu suprugu koja će se kod kuće brinuti o svojoj porodici, a ne o karijeri, njoj to nije bilo ni na kraj pameti jer je trenutno fokusirana na modnu industriju, kao i to da, za razliku od nje, Sarkozi ne želi decu. Ali sve to zapravo nije ništa čudno za život Meri-Kejt Olsen, devojku koja je i pre 20. godine zarađivala neverovatne cifre, a koja je zapravo živela poprilično razuzdanim načinom života.

Holivudska karijera nje i sestre bliznakinje Ešli počela je kada su devojčice imale samo devet meseci, a kada ih je mama odvela na audiciju za humorističnu seriju 'Puna kuća'. Do uzrasta od 10 godina sestre Olsen već su imale svoju produkcijsku kompaniju Dualstar, kao i niz snimljenih televizijskih serija i filmova, a bogatstvo im se tada procenjivalo na 14 miliona dolara.

Udavala se i razvodila, plesala u klubovima, uspela u Holivudu, našla srodnu dušu: Životna priča Goldi Hon! (FOTO)

Ali sve to itekako je uticalo na celu porodicu, a sve je uzdrmala odluka njihovih roditelja, Dejva i Džarni, koji su se 1996. razveli, što je slomilo bliznakinje. Meri-Kejt i Ešli ostale su, sa starijim bratom Trentom i mlađom sestrom Elizabet, živeti s majkom u dolini San Fernando, ali o njihovoj karijeri i dalje se brinuo otac.

Sa samo 17 godina imale su bukvalno svet pod nogama, pružajući sliku javnosti kako vode izrazito zdrav život, ali ne i zadugo. Kada su napunile 18 godina, prvo su prekršile glavno pravilo na legendarnoj zabavi Met Gala, na kojoj je zabranjeno pušenje, zapalivši cigaretu u WC-u muzeja Metropolitan.

Te iste godineMeri-Kejt su morali da izvlače iz garderobe benda Oasis, u kojoj se opijala s njima, a kružili su i tračevi kako se ispovraćala po slavnoj Penelope Kruz na proslavi 35. rođendana Naomi Kembel. Imidž dobre devojčice polako je počeo da nestaje, a one su silno želele da ljudi počnu da ih gledaju kao odrasle, seksi žene.

Ali umesto seksi izgleda, pažnju je privlačilo telo Meri-Kejt Olsen koje je iz dana u dan postajalo sve ispijenije, a sve je na kraju završilo time da se prijavila u rehabilitacijski centar zbog anoreksije. Iako članovi njene porodice ni pod razno nisu želeli da potvde kako je reč o problemima s ishranom, priznali su da ima nekih zdravstvenih problema.

Mesecima se tako prepričavao događaj kada je stigla u mondenski restoran u Njujorku i zatražila za obrok samo salatu. "Isekla je paradajz na šest jednakih delova i počela lagano da jede komadić po komadić. To je sve što je pojela cele večeri", otkrio je u to vreme jedan očevidac.

I njen ljubavni život bio je zanimljiv medijima. Njena prva ozbiljna veza bila je ona s Dejvidom Katcenbergom, sinom mogula Dreamworksa, Džefrija Katcenberga, kada je imala samo 15 godina, a potrajala je godinu dana. Ona koja joj je obeležila život, ali i slomila srce, dogodila se u uzrastu od 17 godina, kada ju je zaveo tajkun Stavros Niarkos III, danas suprug bivše supruge Romana Abramoviča, Daše Žukove.

Sve ljubavi Romana Abramoviča: Čovek koji će uraditi apsolutno sve da bi bio sa ženom koju voli! (FOTO)

Iako je njihova veza potrajala samo pet meseci kada ju je on ostavio zbog njene prijateljice Paris Hilton, Meri-Kejt Olsen nije mogla da preboli raskid. Nakon što ju je ostavio napustila je fakultet i vratila se u Los Anđeles, a s Paris više nije razgovarala. Nakon njega imala je kratku vezu s naslednikom naftne kompanije Maksom Snouom, a potom je tri meseca bila u vezi s Hitom Ledgdžerom, iako to nikada nije potvrdila. Navodno je s njim bila u vezi kada se predozirao 2008. godine, a maserka, koja je pronašla njegovo beživotno telo, čak je tri puta zvala Meri-Kejt Olsen pre nego što je pozvala hitnu pomoć. Glumica nije želela da da iskaz policiji, već je njen agent dao zvaničnu izjavu u kojoj je tvrdio da ona 'nema apsolutno nikakve veze s drogom pronađenom u Ledžerovom domu i telu, niti je znala odakle je on to nabavio'.

10 godina od tragične smrti: Najviše na svetu voleo svoju ćerku, jedna žena ga nikada nije prebolela! (FOTO)

foto: Profimedia

Očigledno tražeći celog života neku očinsku figuru, koja joj je nedostajala, Meri-Kejt Olsen započela je vezu s francuskim bankarom Olivijeom Sarkozijem. Da ni on nije bio s njom zbog njenom bogatstva, govori i stanje na njegovom računu koje se procenjuje na oko 102 miliona dolara, ali i dalje nema ni trećinu onoga što je ona zaradila.

Upoznali su se 2012. i navodno istog trena izgubili glavu jedno za drugim. Njihovu vezu je njegova bivša supruga opisala 'grotesknom', a ni drugi nisu previše podržavali njihovu odluku. Sve to njima nije ni najmanje smetalo, iako je u to vreme on imao 42, a ona tek 25 godina.

'Meri-Kejt se stalno žali na muškarce jer jednostavno nisu dovoljno odrasli. Dosta joj je dečaka.' Olivije Sarkozi bio je očaran svojom devojkom, pa je odlučio da je zaprosi posle manje od godinu dana od upoznavanja, ali ona ga je na kraju naterala da pričeka tri godine pre nego što je pristala da se uda se za njega. U februaru 2014. prihvatila je njegovu drugu prosidbu i stavila na ruku Kartijeov verenički prsten, koji je kupio na aukciji nakita za 140 hiljada dolara.

Ni venčanje nije bilo ništa manje raskošno. Venčali su se u novembru 2015. na privatnoj ceremoniji u njihovom domu u Njujorku, a slavlju je prisustvovalo tek 50 pomno odabranih gostiju. Gosti su morali da ostave mobilne telefone na ulazu kako bi ispijali koktele poslužene u bašti iza kuće, a umesto cvetnih dekoracija stolove su ukrašavale činije prepune cigareta.

Par je provodio život između Njujorka i Pariza, gde su posedovali nekoliko stanova i kuća, uključujući onaj na Menhetnu, kao i vilu u Hemptonu, gde je ona mogla da jaše svoje konje. Ali na kraju, idila, kakvu su prikazivali u javnosti, nije potrajala. Njena neraskidiva veza sa sestrom bliznakinjom Ešli navodno je pogoršala njihov odnos, a papire za razvod Meri-Kejt Olsen podnela je 17. maja.

U celoj ovoj brakorazvodnoj parnici izvlači je upravo Ešli, njena stena, pa sestre trenutno zajedno žive u vili u Hemptonu. Tamo će čekati i otvaranje suda ovih dana i početak tog procesa.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs