otkriveno

Isplivala pozadina sukoba Megan i Kejt: Nećete verovati zbog čega su se posvađale uoči kraljevskog venčanja!

Izvori bliski britanskoj kraljevskoj porodici otkrili su kada je zapravo eskalirao sukob između jetrvi

Celebrities
18:48h Autor:
Isplivala pozadina sukoba Megan i Kejt: Nećete verovati zbog čega su se posvađale uoči kraljevskog venčanja!
Foto: Profimedia

O narušenim odnosima Megan Markl (38) i Kejt Midlton (38) dosta se pisalo e poslednje dve godine, ali razlozi sukoba su mogli samo da se nagađaju.

U zajedničkim javnim angažmanima uvek su davale utisak da su prisne, jer su osmehom pokušale da prikriju sve navode o njihovoj svađi i sukobima.

Odrastanje u različitim okolinama, porodicama i na kraju krajeva različiti karakteri doveli su do problema u njihovom odnosu.

Upućeni izvori koji su zahtevali da ostanu anonimni za novi su broj magazina Tatler ispričali kada je započeo sukob vojvotkinje od Saseksa i Kembridža.

Ionako nestabilni odnosi zbog različitosti karaktera i teško prilagodljive Megan na nove tradicije i život u Velikoj Britaniji, zapravo su se dodatno pogoršali nekoliko dana uoči glamuroznog kraljevskog venčanja u Vindsoru.

foto: Profimedia

Početkom maja 2018. godine nekoliko dana pre nego što smo princa Harija videli kako se pred oltarom zaklinje na večnu ljubav svojoj odabranici Megan Markl, unutar kraljevske porodice vladao je pravi haos.

Naime, Megan i Kejt su se navodno sukobile zbog stajlinga malenih deveruša koje su tradicionalno u Britaniji uvek deca, među kojima je bila i princeza Šarlot. Zbog velikih vrućina u tom periodu, Megan je za svoje preslatke deveruše želela snežno bele haljinice kratkih rukava s dodatkom mašnice na pozadini.

foto: Profimedia

Kejt je tu videla jedan problem, a to je nošenje najlonki, koje Megan nije zamislila u celoj priči. Osim toga, vojvotkinja Kejt je insistirala da devojčice nose najlon čarape jer tako nalaže tradicija.

Navodno je toga dana s probe haljinica, Kejt Midlton otišla uplakana, a oni koji su bili pristuni opisali su je kao veoma emotivnu i sve pripisali tome što je nedugo pre toga donela na svet svoje treće dete.

Na fotografijama nastalim na dan venčanja, vidi se kako su deveruše nosile haljinice bez čarapa, pa se zaključuje kako čvrsta i odlučna Megan nije dozvolila nikome da joj se upliće u za nju najvažniji dan.

foto: Profimedia

"Kejt je želela da se ispoštuje tradicija i da sve to bude deo protokola, ali Megan je insistirala na svojim zamislima', rekao je neimenovani izvor.

Osim toga, on je ispričao poznatom tabloidu da vojvode od Kembridža osećaju određenu gorčinu zbog odlaska princa Harija i njegove supruge Megan iz kraljevstva.

'Naravno da se Kejt uvek smeje i ne pokazuje da ima problema. Misli da je njoj lako i da sve to želi je pogrešno. Oseća se zarobljeno i veoma je iscrpljena. Jedna je od najbitnijih članica ove porodice i zna kolika je njena odgovornost, a takođe nema brojne prednosti i učestale godišnje odmore', objasnio je upućeni, dodajući da su Megan i Hari ispali sebični.

Odluka da napuste kraljevstvo i odreknu se svojih titula je izuzetno sebična. Sve njihove obaveze automatski su spale na leđa princa Vilijama i Kejt Midlton koji imaju troje dece', zakljčio je izvor.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs