Žena neverovatnog glasa

Da li se sećate Toni Brekston? Evo šta danas radi i kako izgleda u 52. godini! (FOTO)

R&B zvezda Toni Brakston osvojila nas je svojim posebnim glasom i hitovima poput ''Unbreak my heart'' (1996), a pevačica je plenila pažnju i svojom skladnom i vitkom figurom.

Vip priča
Autor:
Da li se sećate Toni Brekston? Evo šta danas radi i kako izgleda u 52. godini! (FOTO)
Toni Brekston, Foto: Profimedia

Ali, talentovana Toni koja je polako utabala put od društva najvećih muzičkih diva, medijske naslove punila je i ne baš tako lepim pričama. Naime, pevačica koja je u karijeri prodala više od 60 miliona albuma, bankrot je objavila dva puta, a do finansijskog sloma dovela ju je opsesija preteranim luksuzom. Vlasnica sedam Gremija 2013. godine razmišljala je da napusti muzičku karijeru, ali je ipak nastavila da peva iako nikada nije ponovila uspeh koji je uživala krajem 90-ih i početkom 2000-ih. Danas Toni predano stvara kako bi ostala na muzičkoj sceni. Prošlog meseca objavila je novi singl ‘’Do it’’, a svoje fanove sasvim je raspametila provokativnom fotografijom u crnom dvodelnom bikiniju u kojem je pokazala zavidnu figuru. ''Plaže su otvorene i moje telo je spremno za plažu, ali previše se bojim da idem. Još uvijek je COVID-19. Ostanite svi na sigurnom’’, poručila je Toni na svom Instagramu.

Uz njene hitove smo plakali i igrali 90-ih: I pored teške bolesti ne prestaje da radi! (FOTO)

Obožavatelji su njen post zasuli pohvalama za liniju, a nisu ni mogli da poveruju kakvo telo ima u 52. godini života. ‘’Planiraš zauvek da imaš 25 godina? Je li to tvoj plan?’’, ‘’52?? Šta??’’, ‘’Nadam se da ću tako izgledati u tvojim godinama’’, ‘’Smiluj nam se Toni, vau’’, ‘’Rušiš internet za 3..2..1..’’, ‘’Nismo bili spremni za ovo, sestro!!!!’’, ‘’Toni, molim te, obuci se jer ću dobiti srčani udar. Pokušavam ponovo da dišem’’, samo su neki od komentara njenih obožavatelja.

Crni izrastak, masna kosa, depresivan izgled: Bred Pit izgleda kao zapuštena domaćica! (FOTO)

Toni Brakston prvi album je objavila 1993. godine i vrlo brzo je doživela planetarnu popularnost. Ali, u svojim je memoarima pre tri godine pevačica je napisala kako je tokom svoje najveće slave 90-ih bila jako depresivna. Krajem 90-tih doživela je tešku finansijsku krizu, ali je preživela i pobačaj s tadašnjim suprugom Kerijem Luisom s kojim je bila u braku od 2001. do 2009. godine. Bračni par zvanično se rastao 2013. godine, a tokom zajedničkih godina dobili su dva sina. Toni je sada u vezi s reperom Birdmanom (Brajan Kristofer Vilijams), a iako su prošle godine raskinuli veridbu, strani mediji pišu kako su zaljubljeni kao i prvog dana.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs