Susret koji je sve promenio

Najveće rivalke u Holivudu srele su se samo jednom: Evo kako je to izgledalo!

Anđelina Džoli i Dženifer Aniston srele su se na inicijativu ove druge

Šuška se
15:20h Autor:
Najveće rivalke u Holivudu srele su se samo jednom: Evo kako je to izgledalo!
Foto: Profimedia

Holivudske miljenice Dženifer Aniston i Anđelina Džoli postale su u kratkom vremenu najveće rivalke jer su (za)volele istog muškarca, a mediji ih u tom razdoblju nisu nimalo štedeli, a one imaju različitu verziju priče o upoznavanju...

Glumica koja je osvojila srca gledalaca kao Rejčel u seriji "Prijatelji" Dženifer Aniston izjavila je da je samo jednom srela Anđelinu Džoli, koleginicu zbog koje ju je ostavio Bred Pit.

Dženifer i Brad razveli su se 2005. godine, nakon pet godina braka. Ona je u to vreme snimala poslednju sezonu Prijatelja, dok je on s Anđelinom snimao "Gospodina i Gospođu Smit".

Iako Aniston retko govori o sedam godina mlađoj Anđelini, u intervjuu za Vanity Fair 2006. godine odlučila je biti potpuno iskrena.

Nešto pre početka snimanja filma upoznala je Anđelinu koju je srela na parkingu.

"Prišla sam joj i predstavila se. Rekla sam da je Brad jako uzbuđen što će raditi s njom i da se nadam da će se dobro zabaviti", ispričala je za Vanity Fair.

Njena želja se Bradu i Anđelini itekako ostvarila, a zajedno su bili u bračnim vodama čak do 2015.

Godinu dana kasnije Vog je isto pitanje postavio Anđelini. Iako je ranije tvrdila da se nikad nisu upoznale, tad je promenila priču.

"Pitali ste me da li sam ikad upoznala Dženifer i rekla sam ne. Upoznala sam je, ali to nije bilo pravo upoznavanje. Prošle smo jedna pored druge, kratko se pozdravile, rukovale. Nije to bilo upoznavanje na kojem smo sele i popričale", rekla je.

Na pitanje bi li htela tako upoznati Dženifer odgovorila je: "To bi trebalo da bude njena odluka, ja bih to podržala."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs