Stari ljubavni trougao

Anđelina se nameračila da spreči pomirenje Breda i Dženifer: Ili će se rastati, ili ću svima zagorčati život!

Izvori kažu da Anđelina drži sve konce u svojim rukama

Šuška se
15:14h Autor:
Anđelina se nameračila da spreči pomirenje Breda i Dženifer: Ili će se rastati, ili ću svima zagorčati život!
Foto: AP / Jordan Strauss, EPA / Neil Hall

Svet i dalje ne prestaje da bruji o bivšim supružnicima, Bredu Pitu (56) i Dženifer Aniston (50), koji su nedavno ukrali svu pažnju na crvenom tepihu u sklopu dodele SAG nagrada.

Osim što su se mediji raspisali o njima dvoma, u centru pažnje se ponovo našla i Bredova bivša supruga, Anđelina Džoli (44), za koju tvrde kako je istrajna u nameri da (ponovo) uništi odnos Breda i Dženifer.

Navodno je izvor za američki Life & Style ispričao kako je Anđelina odlučila da i u privatnom životu biti "Veštica Grdana" koju je "oživela" u istoimenom filmu i da se "svim silama" trudi da zagorča odnos bivšeg supruga njegove bivše supruge.

Njen prvi korak u postizanju cilja je da "udari" po Bredovom novčaniku.

Na njenom licu se godine ne vide: Zbog ovoga Dženifer Aniston (50) izgleda kao da joj je 20!

foto: Profimedia

"Ona "drži konce u rukama" kada je reč o njihovom razvodu i neće biti iznenađenje ako bude tražila nekoliko miliona više samo kako bi Breda zadržala za sebe. Nikako nije dobro za njega da Anđelina bude ljuta", ispričao je izvor za pomenuti medij i dodao kako će "ili biti po Anđelininom ili će svima ostalima zagorčati život".

Međutim, ako je verovati listu Gossip Cop, takvi navodi su neistiniti jer se temelje na priči da su se Bred i Dženifer pomirili, a za to još uvek nema zvanične potvrde.

Američki portal navodi da su bivši supružnici samo dobri prijatelji i da činjenica kako se Anđelina i Dženifer nikada nisu simpatisale nije dovoljna da Anđelina bude predstavljena kao "Veštica Grdana".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs