TAJNA DOBRE FORME

Na njenom licu se godine ne vide: Zbog ovoga Dženifer Aniston (50) izgleda kao da joj je 20!

Za nju su godine samo broj

Nega
Autor:
Na njenom licu se godine ne vide: Zbog ovoga Dženifer Aniston (50) izgleda kao da joj je 20!
Foto: Profimedia

Dženifer Aniston je jedna od najuspešnijih glumica u Holivudu koja zarađuje milione, ali ono na čemu joj većina žena zavidi je njen savršen izgled. Iako je napunila 50 godina, ona i dalje može rame uz rame da stane sa mnogo mlađim devojkama.

Staros nema moć u njenom slučaju. Ona danas izgleda bolje nego kad je imala 20, a i sama priznaje da se oseća nikad bolje. Poseban režim ishrane, vežbanje i način života sve to zajedno daje odlične rezultate.

"50-te su godine koje nose dozu zrelosti i iskustva, ovo je nabolji period u mom životu."

"U ovim godinama se osećate mnogo bolje i psihički i fizički. Do sada sam naučila šta prija mom telu. Tačno znam šta mu treba da bi izgledalo odlično, a ja bila puna energijre. Volela bih da sam ove navike usvojila mnogo ranije", rekla je ona.

Jedina vežba koja će aktivirati svaki mišić na telu: 10 minuta dnevno je dovoljno za telo čvrsto kao kamen! (VIDEO)

foto: Profimedia

Ona naglašava da je potrebno raditi strpljivo i naporno.

Tajnu njenog izgleda otkrio je njen lični trener koji kaže da se na njoj vide rezultati jer sve što radi radi sa punom snagom i dok ne završi započet posao ona ne staje, zato ne čudi što je toliko uspešna na svim životnim poljima.

Evo koje to navike nikad ne preskače:

Doručak je obavezan

Zdrav način života uključuje doručak. Ovo je najvažniji obrok jer pokreće metabolizam i zato je važno ne prskakati ga. Na kraju krajeva, doručak pruža energetski podsticaj za ceo dan.

Omiljni izbor su joj avokado i tost, jaja i malo sira ili ovsena kaša sa svežim voćem. Ovakav doručak će obezbediti dovoljnu količinu energije za ceo dan.

"Čak i kad sam u žurbi, ovaj obrok ne preskačem.

Ranije nisam imala ovu rutinu. Kada je doručak postao obaveza za mene rezultati su postali odmah vidljivi."

Stručnjaci tvrde: Ova dijeta ne skida samo kilograme, već i poboljšava zdravlje!

foto: Profimedia

Salata uz svaki obrok

Caka kako se ne prejesti u toku ručka ili večere je da uz svaki obrok pojedete svežu salatu. Bilo koje povrće je odličan izbor, jer osim što je puno vitamina i minerala, ono će vam popuniti želudac i nećete se prejesti.

"Kada sam počela da koristimovaj trik, za mesec dana sam izgubila nekoliko kilograma."

Joga i odlazak u teretanu kao izvor energije i dobrog raspoloženja

Naporan rad se vidi na njenom telu. Ona je redovnana treninzima i u teretano i daje sve od sebe. Uživa u kardio treninzima, ali i u opuštajućoj jogi, na koje odlazi minimum 3 puta nedeljno. "Kada uđete u rutinu, vežbanje postane zabava i uživanje."

Čudo od vežbe: Radili smo je u osnovnoj školi, a nismo znali da ovoliko koristi telu! (VIDEO)

foto: Profimedia

Ugodite sebi

Svako od nas zaslužuje da ugodi sebi. Počastite sebe sa nečim u čemu istinski uživate jednom nedeljno, bilo da je to odlazak u spa centar ili čokolada.

Dženifer prijzanje da je vrlo disciplinovana, ali da ne uskraćuje sebi zadovoljstvo uživanja u čokoladi kada za to oseti potrebu.

Maske za lice kao ključ mladolikosti

Pošto se pobrine za telo, vreme je za negu kože. Njena tajna je u redovnom odlasku kod kozmetičara i prailnoj nezi. "Nikad nisam otišla u krevet,a da prethodno nisa skinula šminku. Mislim da je to vrlo važno. Lice negujem hranjihiv kremama. Zabluda je da one moraju da budu skupe, naprotiv."

Ono u čemu posebno uživa su maske za lice. "Skuvam sebi čaj, stavim masku na lice i uživam 20-ak minuta svake nedelje. "

(stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs