Neverovatno

OVO SU DECA GLUMACA IZ SERIJE PRIJATELJI: Da li ste znali da Džoi ima ćerku od 16 godina? (FOTO)

Mislite da sve znate o glumcima iz serije Prijatelji? A da li znate ko su njihova deca?

Galerije
Autor:
1 / 4 Foto: Profimedia

Kortni Koks (57) iz braka sa Dejvidom Arketom ima ćerku Koko Arket, sa kojom je neverovatno bliska.

Kortni na svom instagram nalogu često deli fotografije na kojima je njena ćerka tinejdžerka.

Dženifer Aniston (52) nema biološke, a ni usvojene dece iako se dugo spekulisalo o njenoj trudnoći. Mediji su barem jednom godišnje pisali o tome kako je Dženifer trudna, ali to se nikad nije desilo. Međutim, ona je krštena kuma ćerki Kortni Koks, Koko Arket.

Met LeBlank (54) koji je u seriji Prijatelji glumio zavodnika Džoia Tribijanija ima ćerku Marinu Perl(16), koju je dobio iz braka sa Melisom Meknajt. Met je nekoliko puta naveo da pored decu svoje bivše žene Melise smatra svojom jer su odrastali sa njim u istoj kući.

"Tejlor ima 25 godina i on je inženjer zvuka. Radi u studiju za snimanje. Moja ćerka Žaklin je diplomirala kompjuterski dizajn. Ona je stvarno veoma vredna i veoma sam ponosan na nju," rekao je Met 2016. godine.

1 / 2 Foto: Profimedia

Lisa Kudro (58) ima sina Džulijana sa kojim je bila trudna dok je snimala seriju Prijatelji. Glumica je u nekoliko navrata rekla da je on njena najveća podrška i kako se uvek razneži kada joj on priskoči u pomoć.

Dejvid Švimer (54) ima kćerku Kleo, iz braka sa bivšom suprugom Zoi. Par se razveo, ali Dejvid i Zoi su ostali u dobrim odnosima i dalje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs