JEDVA ČEKAMO!

POVRATAK PRIJATELJA: Dočekali smo prve kadrove najpopularnije serije ikad! (VIDEO)

Prošlo je 17 godina od kada je prikazana poslednja epizoda mnogima omiljene serije Friends, a sada je vreme za dugoočekivani nastavak.

Filmovi
Autor:
POVRATAK PRIJATELJA: Dočekali smo prve kadrove najpopularnije serije ikad! (VIDEO)
Serija "Prijatelji", Foto: Youtube

Pored naziva iz naslova, naići ćemo i na The one where they get back together, koji nam je takođe drag. Na našu veliku sreću, konačno nam je dostupan trejler, koji ćete uskoro imati priliku da vidite. Glumci su ponosno ovu novost podelili na društvenim mrežama i euforija kod svih vernih fanova polako raste.

U postavljenom video materijalu čuvena šestorka korača držeći se za ruku, okrenutih leđa, na taktove akustične verzije naslovne numere. Kortni Koks na Instagramu je napisala sledeće: „Ovako nešto se ne dešava svake godine, pa čak ni u 10, 15 godina. Više sam nego zahvalna što smo se ponovo okupili… i proveli smo se bolje nego ikad.” Sa druge strane, Dženifer Aniston otkrila nam je datum i mesto prikazivanja, a reč je o 27. maju i platformi HBOMax.

Iako je prvobitan plan bio da do okupljanja dođe početkom proleća prošle godine, a ubrzo nakon toga i emitovanja, pandemija korona virusa je sve odgodila za 2021. Jedan od razloga je i želja da se snimanje odvije pred publikom, kao što smo i navikli, a da pritom sve protekne bezbedno.

Gledaocima je važno da su se glavni glumci odazvali pozivu da ih ponovo vidimo zajedno, ovoga puta u specijalu. Ono što nismo znali, jeste da će im društvo praviti sledeće zvezde: Lejdi Gaga, Dejvid Bekam, Mindi Kaling, Kit Harington, Džastin Biber, Kara Delevinj, Sindi Kraford, Riz Viterspun, Tom Selek. Oni će se pojaviti kao gosti, a svoje učešće su potvrdili i Džejms Majkl Tajler (Ganter), Megi Viler (Dženis) i Kristina Pikls (Džudi Geler).

OVE SERIJE SU IZDRŽALE TEST VREMENA: Podsećamo se najzanimljivijih serija iz 2000-ih koje i dalje volimo! (FOTO)

Prijatelji, serija
foto: Profimedia

Dženifer Aniston, Kortni Koks, Lisa Kudrou, Met Leblank, Metju Peri i Dejvid Švimer pored glumačkog, prihvatili su i zadatak izvršnih producenata. Dejvid Krejn, Marta Kaufman i Kevin Brajt, kao autori dosadašnjih sezona, prisutni su i sada.

Kevin Rajli, glavni kreator programa kompanije HBOMax, takođe se osvrnuo na svoje iskustvo sa nekadašnjeg snimanja. Naime, on se priključio ekipi u nekom trenutku i tu se zadržao godinama. Posebno zadovoljstvo mu je bilo to što je publika lepo prihvatila seriju od početka, i što je ona pobrala simpatije mnogih generacija. Prema njegovom mišljenju, ponovno okupljanje nosi posebnu težinu, jer nas očekuje susret starih i novih fanova, uz prepoznatljivu energiju.

Šuškanja da će se davnašnja želja svih ljubitelja ove serije ostvariti pokrenula je Dženifer Aniston gostujući u emisiji Elen Dedženeris, tokom 2019. godine. Sada, 2 godine kasnije, svedočimo nečemu veoma lepom! Uživajte…

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs