ŠUŠKA SE

STARA LJUBAV ZABORAVA NEMA: Dženifer Aniston ponovo uživa u njegovom zagrljaju! (FOTO)

Ovo niko nije očekivao

Šuška se
Autor:
STARA LJUBAV ZABORAVA NEMA: Dženifer Aniston ponovo uživa u njegovom zagrljaju! (FOTO)
Foto: Profimedia

Izgleda da je poznata holivudska glumica Dženifer Aniston konačno pronašla sreću u ljubavi, ako je verovati pisanjima stranih medija.

Njen ljubavni život je bio pod budnim okom javnosti otkako se razvela od kolege i dugogodišnjeg supruga Breda Pita.

Glumica je sada navodno u srećnoj vezi sa drugim kolegom - ni manje ni više nego sa Dejvidom Švimerom, sa kojim je glumila u poznatoj seriji "Prijatelji".

Čuveni Ros i Rejčel iz "Prijatelja" koji su svoju ljubav započeli još na početku snimanja ove serije, nakon 30 godina postali su par u stvarnom životu, prenosi britanski "Miror".

"Oboje smo bili veoma zaljubljeni jedan u drugog, ali smo bili kao dva broda koja prolaze jedan pored drugog. Jedan od nas bi uvek bio u vezi i nikada nismo smeli da prelazimo tu granicu", priznao je Dejvid tokom HBO specijala posvećenom "Prijateljima", dok je Dženifer potvrdila njegove reči.

Kako su i sami priznali, s obzirom da je postojala jaka hemilja u privatnom životu, zato su tako uverljivo odglumili par u popularnoj seriji.

Strast se navodno ponovo rasplamsala kada su se okupili zbog nastavka "Prijatelja".

Izvori britanskog magazina "Miror" kažu je jedan od omiljenih parova sa TV ekrana ubrzo počeo da razmenjuje poruke, a poznati par primećen je kao uživa u šetnjama i obilascima kalifornijskih vinograda.

"Primećeni su kako piju vino duboko u razgovoru, dok su šetali po jednom od Dženinih omiljenih vinograda u Santa Barbari, gde je bilo jasno da između njih ima mnogo hemije", rekao je izvor za pomenuti magazin.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs