aNEGDOTA

O UDAJI OLIVERE KOVAČEVIĆ(54) DUGO SE ŠUŠKALO, A ONDA JOJ JE ON REKAO: Ako ovi mlađi ne smeju, meni je vreme za ženidbu!

Novinarka Olivera Kovačević nikad nije izgledala bolje. Osim što je vidno smršala, novinarka je promenila i frizuru, pa mnogi kažu da se podmladila barem pet godina

Vip priča
Autor:
O UDAJI OLIVERE KOVAČEVIĆ(54) DUGO SE ŠUŠKALO, A ONDA JOJ JE ON REKAO: Ako ovi mlađi ne smeju, meni je vreme za ženidbu!
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Olivera Kovačević je 23. marta 1967. godine u Zrenjaninu. Radi kao glavni i odgovorni urednik zabavnog programa RTS-a. Važi za ledenu kraljicu srpskog javnog života.

Iako je želela da postane doktorka, završila je sociologiju na Filozofskom fakultetu u Beogradu. Tokom studiranja je radila ankete javnog mnjenja u Forumu NIN-a i nastupala je sa horom „Branko Krsmanović“ koji je pevao prateće vokale Biljani Krstić. Osam godina je radila na televiziji „Politika“. Posle 5. oktobra 2000. godine je prešla na Pink. Tu je imala autorsku emisiju „Klopka“. Bila je zaposlena na BK televiziji do njenog gašenja nakon čega je karijeru nastavila na Prvom kanalu RTS-a. Njena prva emisija je bila „Oko“, a 2008. godine je počela da vodi političku emisiju „Da možda ne“. U julu 2015. godine je, nakon dvadeset godina rada u informativnim programima, postala glavna i odgovorna urednica Zabavnog programa Radio-televizije Srbije.

Privatni život

2004. godine Olivera se slikala za naslovnu stranu prvog srpskog izdanja časopisa Playboy. Mediji su je povezivali sa mnogim muškarcima, a među njima su sedam godina mlađi političar Borko Stefanović i devetnaest godina stariji funkcioner SPS-a Milorad Vučelić. Voditeljka nije komentarisala ove navode. U junu 2016. godine je u jednom intervjuu izjavila da će se uskoro udati. Pokojni književnik Duško Trifunović joj je u emisiji rekao:

"Olivera, ako ovi mlađi ne smeju, meni je vreme za ženidbu, pa vi vidite."

Nakon toga joj se izvinio zbog neprijatnosti. Nedeljom ide u crkvu i na groblje, a u slobodno vreme čita, gleda filmove i druži se sa dragim ljudima. Vezana je za svog rođenog brata i njegove ćerke Minu i Anu koje joj uvek izmame osmeh na lice. Poslednjih meseci Olivera je smršala 11 kilograma i promenila frizuru, zbog čega mnogi kažu da se podmladila par godina.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs