jače polovine

OVAKO SU BIRALE ONE ZA KOJIMA UZDIŠE POLA PLANETE: Ovo su frajeri najlepših žena na svetu!(FOTO)

Upoznajte jače polovine nekih od največih svetskih zvezda i lepotica

Celebrities
Autor:
OVAKO SU BIRALE ONE ZA KOJIMA UZDIŠE POLA PLANETE: Ovo su frajeri najlepših žena na svetu!(FOTO)
Foto: Beta

Ko su saputnici poznatih glumica, modela i pevačica koji im daju vetar u leđa? Pogledajte kako izgledaju partneri čuvenih lepotica.

Hilari Svonk i Filip Šnajder

Ljubavna priča Hilari Svonk i Filipa Šnajdera započela je sastankom na slepo. Svideli su se jedno drugom i na kraju su proveli skoro ceo dan zajedno. Venčali su se 2018. godine.

Hilari sa suprugom Filipom
Hilari sa suprugom Filipom foto: Profimedia

Helen Bonam Karter i Raj Dag Holombo

Ovaj par se upoznao na jednom venčanju. Ni jedno ni drugo, iz svojih razloga, nisu želeli da se pojave i teškom mukom su se naterali da prisustvuju. Helena kaže da je to bio jedan od onih momenata koji su najveća slučajnost, ali kasnije određuju toliko toga.

Helena Bonam Karter sa dečkom u šetnji
Helena Bonam Karter sa dečkom u šetnjifoto: Profimedia

En Hatavej i Adam Šulman

Tek što je izašla iz veze, En Hetavej se radovala svom, posle dugo vremena, singl životu. Međutim baš u tom trenutku je naišao Adam i pomrsio joj sve planove. Upoznali su se na Palm Springs filmskom festivalu i En kaže kako je svojoj drugarici te večeri rekla: “Udaću se za ovog čoveka.”

Glumica sa suprugom
Glumica sa suprugom foto: Profimedia

Džulija Roberts i Danijel Moder

Džulija je Danijela upoznala na snimanju filma Meksikanac 2000. godine. Ona je tada imala 36 godina i propali brak iza sebe. U tom trenutku oboje su bili zauzeti, ali Džulija je bila apsolutno očarana Danijelom. Kaže da nije mogla da prestane da razmišlja o njemu, iako je znala da će biti posledica.

Džulija Roberts i Danijel Moder su godinama u skladnom braku
Džulija Roberts i Danijel Moder su godinama u skladnom braku foto: Profimedia

Bela Hadid i Mark Kalman

Nakon svoje dvogodišnje veze sa pevačem The Weekend, Bela je na svom Instagram nalogu pokazala novog momka. U pitanju je Mark Kalman, kreativni direktor koji je radio sa Trevisom Skotom. Njihova veza je i dalje prilično tajnovita, ali Bela je u opisu jedne zajedničke fotke napisala: “Time of my life…Healthy, Working and Loved”.

Bela Hadid i Mark Kalman
Bela Hadid i Mark Kalman foto: Profimedia

Kejt Blančet i Endrju Apton

Ova veza nije otpočela kao ljubav na prvi pogled. Endrju je mislio da je Kejt prilično rezervisana, a ona je njoj izgledao previše arogantno. Imali su veliko društvo i smatrali su da bi bilo prilično neprijatno kad bi bili par. Ipak, nakon nekog vremena su ipak počeli da izlaze, a on je zaprosio nakon samo tri nedelje zabavljanja.

Kejt sa suprugom
Kejt sa suprugom foto: Profimedia

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs