ODRI TATU

REKLA JE NE HOLIVUDU I SLAVI, OSTALA SVOJA: Životna priča Odri Tatu! (FOTO)

Film "Čudesni život Amelije Pulen" mnogima je vratio veru u ljubav. Maštovita, romantična priča govori o snazi pozitivne ljudske emocije i uči nas da život čine male stvari.

Vip priča
Autor:
REKLA JE NE HOLIVUDU I SLAVI, OSTALA SVOJA: Životna priča Odri Tatu! (FOTO)
Odri Tatu, Foto: Profimedia

Glavna junakinja Amelija, živi sama u stanu u Parizu u nekom svom, čarobnom svetu i jako pati jer je usamljena. Ipak, ona rešava da ne ostane sama, i na kraju, uz mnogo peripetija, pronalazi čoveka svog života. Sa njenom sudbinom su se poistovetili milioni, priželjkujući baš takvu priču i sudbinsku ljubav. Čini se da niko nije mogao bolje da prikaže Ameliju od francuske glumice Odri Tatu (ili Odre Totu, kako kažu da je pravilnije) neobične lepotice koja zrači šarmom neodoljive devojčice. Nakon ovog filma koji je ovenčan brojnim nagradama i priznanjima otvorila su joj se vrata magičnog Holivuda. Scenaristi su se utrkivali ko će joj dati bolju ulogu, a pripadnici svetskog džet-seta želeli su je u svom društvu.

ONA JE NAJPOZNATIJA MAMA IZ TINEJDŽERSKIH FILMOVA:Svoju privatnost čuva daleko od očiju javnosti ali jedno je priznala!

Odri Tatu
foto: Profimedia

Ostvarila je ono o čemu sanjaju milioni. Međutim, Odri je na čuđenje velikog dela javnosti odlučila da ne bude deo te velike mašinerije, jer jednostavno ne voli da bude u centru pažnje. Iako voli glumu, nije joj prijao stil života koji ova profesija nosi sa sobom.

Planetarna slava koju joj je donela Amelija Pulen joj je smetala, pa je kasnije uloge je pažljivo birala. U filmu " Da Vinčijev kod" još jednom je pokazala svoj raskošni talenat, a briljirala je i u ulozi Koko Šanel u filmu iz 2009. godine "Koko pre Šanel".

CEO ŽIVOT SAM PROVELA OSEĆAJUĆI SE JADNO, PONIŽENO: Potresan život mlade zavodnice! (FOTO)

Odri Tatu
foto: Profimedia

Kako bi mogla da iskusi slobodu o kojoj je maštala, kupila je brod kojim je putovala sama. Nije želela da se prikloni trendovima, pa je ostala daleko od društvenih mreža, nekako podsećajući na junakinju koju je tako verno dočarala.

Odri Tatu je rođena 9. avgusta 1976. godine u francuskom gradu Bomonu. Da joj je glumački poziv predodređen govori i činjenica da ime dobila upravo po čuvenoj britanskoj glumici Odri Hepbern.

SVE STRAHOTE OVOG SVETA DESILE SU SE NJOJ:Bila je žrtva silovanja,izgubila dete,jezivu targediju pukom srećom preživela!

Koko Šanel, Odri Tatu
foto: Profimedia

Nakon završene srednje škole otišla je na studije u Pariz gde j studirala glumu na prestižnoj školi Kur Floran. Glumila je u nekoliko filmova i serija a primetili su je 1998. godine kada je učestvovala u takmičenju „U potrazi za zvezdom“.

O njenom privatnom životu se ne zna mnogo. Povezivali su je sa tri franucuska glumca ali poslednjih par godina je sama. Nikada se nije udavala i nema decu. Francuska glumica danas ima 45 godina i ostala je velika francuska enigma.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs