MENA SUVARI

CEO ŽIVOT SAM PROVELA OSEĆAJUĆI SE JADNO, PONIŽENO: Potresan život mlade zavodnice! (FOTO)

Glumica Mena Suvari pre 20 je godina bila jedna od najvećih zvezda Holivuda, a u memoarima koji su objavljeni ove nedelje progovorila je o šokantnim detaljima iz svog života.

Celebrities
Autor:
CEO ŽIVOT SAM PROVELA OSEĆAJUĆI SE JADNO, PONIŽENO: Potresan život mlade zavodnice! (FOTO)
Mena Suvari, Foto: Profimedia

Slika tinejdžerke koja leži u kadi prekrivena ružinim laticama danas je već kultna, a glumici Meni Suvari je donela svetsku slavu. Glavna zvezda filma "Američka lepota" danas je daleko od onoga što je bila pre 20 godina, a iza fotografije koje se još svi sećaju stoji uznemirujuća priča, sudeći po njenim memoarima koji su svetlo dana ugledali ove nedelje.

Ime njene knjige je "The Great Peace", a u njoj je opisala da je do uloge koja ju je proslavila čak osam godina proživljavala fizičko i psihičko nasilje, koje joj je potpuno uništilo život. Ispričala je kako je živela u svom tajnom svetu srama i krivice. 42-godišnja Suvari je opisala da ju je kao 12-godišnju devojčicu konstantno silovao njen tada 16-godišnji dečko. Kada je imala 16 godina, njen menadžer koji je tada imao 30 je spavao s njom te su zajedno pušili travu, prenosi Dejli Mejl. To je bila i godina kada je napisala oproštajno pismo jer je htela da izvrši samoubistvo.

SAHRANILA DETE, POBEDILA DEPRESIJU, PREBOLELA LJUBAVNA RAZOČARANJA: Životna priča POP kraljice - ENI LENOKS! (FOTO)

Mena Suvari
foto: Profimedia

Sledeći dečko navukao ju je na droge koje je konzumirala svakodnevno te je od njega dobila i herpes. Terao ju je na grupni seks s devojkama koje nikada pre nije ni upoznala, a u šokantnim memoarima ispričala je i kako se osećala mrtvo iznutra.

Film "Američka lepota" promenio joj je svakodnevicu, a ispričala je kako joj je posao predstavljao beg od surove stvarnosti u kojoj je živela. Reditelj Sem Mendes i sve kolege tretirali su je predivno, a istakla je kako im je svima zahvalna. U to je vreme imala je samo 19 godina.

ŠAKIRA BI USKORO MOGLA DA ZAVRŠI IZA REŠETAKA: Pevačica u panici, sve je više dokaza protiv nje!

Mena Suvari
foto: Profimedia

Priznala je i kako nikada nije htela da bude glumica, ali život joj ipak otišao u tom smeru. Htela je da bude arheolog, ali nije imala dobre ocene zbog svakodnevnog drogiranja. Kada je napokon raskinula s dečkom koji ju je maltretirao, uletela je u brak sa 16 godina starijim rediteljem Robertom Brinkmanom. "Svi su mi govorili da sam prava srećnica, a ja sam samo kimala glavom i razmišljala o paklu iz kojeg sam pobegla", napisala je u knjizi. Imala je 20 godina kada je prvi put stala pred oltar, ali pet godina kasnije rekla je Robertu da želi razvod. "Dopustila sam mu da mi spasi život, još danas ga volim", priznala je.

Nakon njega je imala dve afere s kolegama,ali njihova imena nije otkrila. Priznala je da joj je život s 25 godina bio na ivici jer je izmučila telo silnim drogama. Godine 2007. upoznala je Simona Sestita na filmskom festivalu u Torontu, s kojim je drugi put stala pred oltar. Venčali su se 2010. godine u Rimu, ali rastali su se 2012. Tokom drugoga braka počela je puno da pije, a nakon droga nova opsesija joj je bio alkohol.

DIVLJE DETE KRALJEVSKE PORODICE: Neverovatan život najozloglašenije princeze - STEFANI OD MONAKA! (FOTO)

Mena Suvari
foto: Profimedia

Treći put u bračnu luku je uplovila s Majkom Houpom 2018. godine. Par živi dalje od medija, a prošle godine je dobila sina Čarlsa. "Čitav svoj život sam provela osećajući se jadno, poniženo i nikakvo. Bilo je vreme da to prestane. Prestala sam da bežim od same sebe i uspela sam", zaključila je glumica u knjizi.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs