DŽULIJANA AVADA

BILA JE PRVA DAMA ARGENTINE PA NESTALA: Gde je danas žena koju su poredili sa DŽEKI KENEDI? (FOTO)

Još i tokom kampanje za prvog čoveka Argentine, Mauricija Makrija, njegova lepša polovina, šarmantna i pametna Džulijana privukla pažnju svetske javnosti, prateći svog supruga na svim zvaničnim, državničkim posetama.

Vip priča
09:33h Autor:
BILA JE PRVA DAMA ARGENTINE PA NESTALA: Gde je danas žena koju su poredili sa DŽEKI KENEDI? (FOTO)
Foto: Profimedia

47-godišnja lepotica ima libanske i sirijske korene, a studije je završila na eminentnom Oksfordu.Avadin otac je imigrant iz Libana, iz malog mesta Balbek koji se nalazi severno od Bejruta, dok joj je majka iz Sirije, takođe imigrirala u Argentinu.

Oba njena roditelja imaju jako muslimansko nasleđe ali su zbog nemira u sosptvenim, matičnim zemljama morali da emigriraju u Latinsku Ameriku.

Džulijana je pre udaje za Maurisija kome je ovo treći brak, radila dugi niz godina u porodičnoj tekstilnoj firmi. Iz prethodnog braka, i to sa belgijskim grofom, ima ćerku Valentinu, dok iz aktuelnog, sadašnjeg sa Makrijem ima ćerku Antoniju. Iako ima muslimansko nasleđe, Džulijana koja ima čak petoro braće i sestara, još u detinjstvu je prešla u katoličku veru upisavši dvojezičnu školu i kasnije studije engleskog jezika na Oksfordu.

TAMARA VUČIĆ NA MODNOJ REVIJI: Prva dama Srbije zablistala u koralnoj haljini! (FOTO)

Džulijana Avada
foto: Profimedia

I pre braka sa Maurisjom, Džulijana je bila redovan "gost" tabloidnih novina i magazina, ali od momenta kada je postala Prva dama Argentine njena kretnja prate fotografi iz sata u sat.

1 / 8 Foto: Profimedia

Da je modno prilično osvešćena dokazuje njen stil koji je privukao pažnju svih modnih magazina i portala. Lepa Džulijana je stil i zanimanje za modnu industriju nasledila od majke Else Bejker, koja je na čelu modne kompanije Avada u kojoj je jedan od vlasnika i dizajnera Džulijana koja je bila na nekoliko studijskih proputovanja Evropom zarad boljeg upoznavanja mode i njene istorije.

Većina magazina i urednika se slaže da je Džulijana Avada bila jedna od najbolje odevenih dama na svetu. U hvalospevama prednjači Vog koji je bio oduševljen Avadinim stilskim izborom za vreme predsedničke debate tokom koje je Džulijana nosila belo, svilenkasto odelo, zatim kada je na inauguraciji prošetala prelepu haljinu u boji slonove kosti i skini farmerice u kojima se pojavila na susretu sa ljudima koji su ga podržali.

Najvoljenija prva dama svih vremena: Njen stil, šarm, lepota i spontanost su obarali s nogu i žene i muškarce!(FOTO)

Džulijana Avada
foto: Profimedia

Indipendent je išao još dalje uporedivši Avadu sa Džeki Kenedi.

Nakon završetka službenih dužnosti, Džulijana Avada uživa sa svojim suprugom i decom u Argentini, vreme provode u porodičnoj kući daleko od gradske vreve, bavi se svojom baštom i voćnjakom, priprema zdrava i ukusna jela svojoj porodici, putuje po svetu.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs