BRAK ILI POSLOVNI DOGOVOR

Iskrena ljubav ili poslovni aranžman: Ovo je prava istina o braku Donalda i Melanije Tramp!(VIDEO)

O braku bivšeg američkig predsednika i slovenačke manekenke svet ne prestaje da bruji

Šuška se
20:52h Autor:
Iskrena ljubav ili poslovni aranžman: Ovo je prava istina o braku Donalda i Melanije Tramp!(VIDEO)
Foto: Reuters / Kevin Lamarque

Donald i Melanija upoznali su se u Njujorku u jednom noćnom klubu 1998. godine. Iako je on bio u pratnji druge žene tada, lepa Slovenka mu je odmah zapala za oko i nije časio časa, već joj je dao svoj privatni telefon, u nadi da će se javiti. Iako isprva nije želela da ga pozove, jer je kako tvrdi "dobro znala ko je i kakvu reputaciju ima kad su žene u pitanju", ipak je to učinila...

Iako je Tramp poznat po svojoj ekstrovertnosti, neki bi to nazvali i jednim vidom egzibicionizma, Melanija je mnogo stidljivije i uzdržanije prirode od svog supruga. Međutim, zajednički prijatelji, ali i sama Melanija potvrdili su da se između njih dvoje odmah stvorila jaka hemija.

Međutim, hemija očigledno nije potrajala, jer brojna svedočenja njihovih bliskih saradnika, prijatelja i ljudi koji su radili za porodicu tvrde da je taj brak, u najmanju ruku, čudan oduvek.

Donald i Melanija nikada nisu delili spavaću sobu, a poznati biznismen čak je imao običaj da se zaključa u svoju sobu, kako ga supruga ne bi "uznemiravala".

Još više od odvojenih spavaćih soba čudi činjenica da par nikada nije viđen da zajedno večera kod kuće, što je izjavila žena koja je radila dugo kao ispomoć kod porodice Tramp.

U prilog svemu navedenom govore i brojni snimci prve dame, koja sa rezignacijom odbija da je suprug uhvati za ruku ili se lažno osmehuje dok on gleda, a zatim namršti - što, naravno, nije promaklo budim očima paparaca.

Pogledajte video koji do detalja prikazuje brak Donalda i Melanije Tramp i prosudite sami o kakvom je braku reč:

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs