URADI SAMA

Zanosne, ženstavene i u trendu: Najlepše svečane frizure koje se prave za 10 minuta! (VIDEO)

Da biste imale fenomenalnu fruzuru, nije potrebno da odlazite u salon i trošite novac. Detaljno uputstvo za pravljenje najlepših svečanih frizura pronaći ćete u video snimku

Nega
Autor:
Zanosne, ženstavene i u trendu: Najlepše svečane frizure koje se prave za 10 minuta! (VIDEO)
Foto: Shutterstock

Ove godine sve stvari radimo na malo drugačiji način, pa ćemo tako i sve praznike i doček Nove Godine proslavljati kod kuće. Iako nećemo ići na glamurozne proslave, to nikako ne znači da ne trebamo da budemo skockane od glave do pete.

Iako su okolnosti drugačije, red je da se ulazak u novu godinu proslavi kako dolikuje. Svakom autfitu, frizura daje poseban pečat, zato smo pronašli 4 ideje za savršeno stilizovanu kosu.

Pogodne su za sve dužine kose, od srednje do ektremno dugačke kose. Uz malo vežbe, vrlo lako ćete ove frizure napraviti i sami.

frizura
foto: Printscreen Youtube / Kayley Melissa

Iskoristite šnale kako bi frizura izgledala glamuroznije i svečanije. Jednostavno ukovrdžajte kosu i dodajte nekoliko šnalica i za par minuta ćete imati fenomenalnu frizuru.

frizura
foto: Printscreen Youtube / Kayley Melissa

Iako na prvi pogled deluje komplikovano, ova frizura se pravi vrlo lako. Napravite pletenicu i nakon toga je umotajte u oblik punđe.

U videu pogledajte detaljno uputstvo i još ideja za svečane frizure:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs