Predivne nijanse

ZA JESEN 2023. GODINE DOMINIRA OVA BOJA KOSE: Novi modni trendovi doneli su nam divne tople boje kose

Od bogate cimet-smeđe do suptilnih tonova karamele, mogućnosti su beskrajne

Nega
18:06h Autor:
ZA JESEN 2023. GODINE DOMINIRA OVA BOJA KOSE: Novi modni trendovi doneli su nam divne tople boje kose
Foto: Shuterstock

Jesen je doba godine kada se ne menja samo vreme, već i modni trendovi. Ovaj put ćemo govoriti o kosi i o predivnim toplim tonovima koji se savršeno uklapaju u sve boje kose, a vrlo su trendi.

Kejt Midlton
foto: Profimedia

Divna boja cimeta

Ako vam je vaša smeđa boja kose pomalo dosadila, razmislite da je ofarbate u boju cimeta. Ne samo da ćete je osvežiti već će vam i lice sinuti. Odličan primer za ovakvu promenu je Kejt Midlton, koja je prva najavila ovaj jesenji trend.

Dženifer Lopez
foto: Printscreen Instagram / jlo

Topla karamela

Topla karamela nikada neće biti demode, ali ova verzija iz 2023. godine posebno je poželjna za jesenju sezonu, zahvaljujući mešavini tople plave i nijansi meda i karamele, a koje zajedno smeđoj kosi daju dimenzionalnost, a da kosa nije previše svetla. Dženifer Lopez je obožava.

Džesika Čestejn
foto: Profimedia

Jesenja pomorandža

S pravom se može reći da je ovo prava jesenja nijansa - kombinacija prirodnih boja koje nas okružuju (lišće, bundeva...) daju savršeni narandžasti ton koji će vam ukrasiti i najtmurniji jesenji dan. Glumica Džesika Čestejn je odlično nosi.

Amal Kluni
foto: Profimedia

Pramenovi za totalno osveženje

Ukoliko ne želite da je ofarbate celu kosu, predlažemo da izvučete pramenove u toplim tonovima bakra i karamele. Više nijansi u kosi daće joj volumen, a to najbolje zna Amal Kluni, koja je upravo ovako nedavno iznijansirala kosu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs