OVA BOJA KOSE ĆE BITI NAJPOPULARNIJA OVE JESENI: Žene u 40-im je obožavaju, a pristaje skoro svima

Ovo je trendi boje kose za jesen 2023. koje pristaju gotovo svima...

Moda
14:24h Autor:
OVA BOJA KOSE ĆE BITI NAJPOPULARNIJA OVE JESENI: Žene u 40-im je obožavaju, a pristaje skoro svima
Crvena kosa, Foto: Shutterstock

Jesen donosi priliku za promenu izgleda, a jedan od najefikasnijih načina da to postignete je promenom boje kose. Ako ste spremni da malo eksperimentišete i istražite nove horizonte u svetu frizura, i ako se pitate koje boje kose će dominirati ovog jeseni, ostanite s nama dok istražujemo aktuelne trendove.

žena, devojka, obična žena, osmeh, crvena kosa
foto: Shutterstock

Jedna od najzanimljivijih boja za ovu jesen je crvena. Međutim, crvena nije samo jedna boja - to je širok spektar nijansi koje variraju od svetlih "strawberry blonde" tonova do dubokih i tamnih "cherry cola" nijansi, i svega između.

Kosa, Jesen, Osmeh, Džemper, Crvena Kosa, Crvenokosa, Rukavice
foto: Shutterstock

Crvena kosa je često povezivana s toplijim sezonama, ali ove jeseni će zasigurno dominirati i doneti toplinu u hladnije dane. Očekujte raznovrsnost nijansi crvene, uključujući i one s narandžastim tonovima i duboke bordo nijanse. Ove boje će vam omogućiti da se istaknete i da dodate toplinu svom izgledu u hladnijim mesecima.

Megan Foks
foto: B4859 / Avalon / Profimedia

Damama u 40-im godinama sjajno pristaje crvena boja i ona je pravi izbor za njih.

Ako razmišljate o crvenoj kosi, jedna od najtraženijih nijansi ove sezone je bakarna. Bakarna kosa je postala pravi hit i možete je videti na mnogim poznatim ličnostima, uključujući Megan Foks i Kendal Džener. Ova topla nijansa crvene može dodati svetlost vašem tenu i dati vam blistav izgled. Bakarna kosa je posebno popularna kod onih koji žele da unesu toplinu u svoj izgled bez preterane drastičnosti.

Megan Foks, Mašin Gan Keli
foto: Profimedia

S obzirom na to da jesen donosi promene u prirodi, zašto ne biste i vi osvežili svoj izgled novom bojom kose?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs