ŽIZEL BUNDŠEN

KO BI REKAO DA SU U RODU: Žizel Bundšen pokazala čak 5 svojih sestara, mnogi su u ŠOKU kako one izgledaju

Žizel se vratila poslu modela nakon razvoda, a sada je objavila fotografiju koja je oduševila njene fanove.

Vip priča
13:55h Autor:
KO BI REKAO DA SU U RODU: Žizel Bundšen pokazala čak 5 svojih sestara, mnogi su u ŠOKU kako one izgledaju
Žizel Bundšen, Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Žizel Bundšen objavila je nekoliko porodičnih fotografija. Pozirala je s majkom Vaniom i ocem Valdirom kao i sa svojih pet sestara - Rakel, Grazijelom, Gabrijelom, Rafaelom i bliznakinjom - Patricijom.

Pridružila su im se i njea deca - sin Bendžamin (13) i ćerka Vivijan (10) koje je dobila s bivšim suprugom Tomom Brejdijem.

Podsetimo, Žize se krajem prošle godine razvela od supruga Toma Brejdija nakon 13 godina braka. Nedavno je izvor blizak meneknki otkrio da ona "počinje ispočetka u dobrom raspoloženju" i da se oseća "samouvereno, snažno i bolje nego što je ikada bila."

Žizel Bundšen
foto: Instagram / Giseleofficial

Izvor je dodao i da je Bundšen 'otkrila novopronađenu energiju i srećan pogled na budućnost' i da stvari oko sebe gleda sa optimizmom. "Ona je baš motivisana svojom karijerom u sledećih nekoliko meseci", rekao je izvor u to vreme.

Tom Brejdi, Žizel Bundšen
foto: Profimedia

Žizel se vratila poslu manekenke nakon razvoda. Nedavno je snimljena na plaži u Majamiju dok je pozirala u Versaćeovom ljubičastom kupaćem kostimu. Kupaći je istakao njene duge, isklesane noge i zadnjicu. Manekenka je kao model zaradila bogatstvo od 400 miliona dolara, a bila je najplaćenija manekenka od 2012. do 2016. godine.

U galeriji pogledajte više fotografija Žizel Bundšen:

1 / 18 Foto: Michael loccisano / Getty images / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs