NAJLUĐI LJUBAVNI ŽIVOT IMAO JE NAŠ FUDBALER: "Sa osnovnom školom sam zarađivao milione, a trošio na poroke i žene"

Sa mankeknekama imao vratolomije do jutra pa pravac na trening, njegova životna priča je neverovatna i luda.

Celebrities
11:56h Autor:
NAJLUĐI LJUBAVNI ŽIVOT IMAO JE NAŠ FUDBALER: "Sa osnovnom školom sam zarađivao milione, a trošio na poroke i žene"
Neverovatan život Saše Ćurčića., Foto: printscreen/youtube/ Sky Sports News

Naš proslavljeni fubaler Saša Ćurčić (51) oduvek je svojom pojavom privlačio pažnju. Deo svoje karijere gradio je u Engleskoji i igrao za brojne poznate klubove. Ipak, novinske članke punio je i svojim ljubavnim avanturama.

Iako danas živi povučenim životom, zdravo se hrani i trenira, ipak je odlučio da se mane medija pa je čak isključio i društvene mreće.

Ipak, rado se sećamo njegove priče o ljubavnim podvizima.

Jedna od njih bila je i sa manekenkom Karmen Elektorm koja se okušala i kao glumica u Baywatch-u. Šaša je o njoj pričao sa pažljivo odabranim rečima.

Karmen Elektra
foto: Profimedia

S njom sam imao vratolomije do sedam ujutro na bazenu. Ona je najluđa”, govorio je Saša o Karmen, a takođe tvdi da je bi sa još jednom svetskom lepoticom a reč je o Naomi Kembel, prenosi Dnevno.hr

"Posle meča smo se upoznali u VIP baru. Nekoliko dana kasnije, napravio sam žurku i pozvao je da dođe. Posle toga smo počeli da se viđamo, ali nije htela da mi da prvog dana, teška je ona žena. Tek posle dvadesetog izlaska pristala je da spava sa mnom. Imali smo seks tridesetak puta. Vrh je u krevetu", otkrio je Saša Ćurčić.

Naomi Kembel
foto: Fonet

Međutim, oduševljenost nije dugo trajala: "Gadljiv sam na ženske dlake! Kada ih vidim po stanu, život mi se smuči, a Naomi ih je svuda ostavljala. Mnogo je neuredna, kao i sve manekenke. Ne skine šminku, a legne u krevet. Odvratno! Takve šutnem odmah u dupe i kažem da spavaju na balkonu. Pored toga što je aljkava, voli i da šmrče, pa sam često imao incidente. Vređa kućne pomoćnice, gađa ih pepeljarom, sve redom psuje... Pravila je skandale i po diskotekama, pa sam odlučio da iskuliram viđanja sa njom", prenosi Republika.rs

Malo je fudbalera čija je sportska priča podjednako luda i neverovatna kao i životna, a jedna od njih svakako pripada legendarnom srpskom fudbaleru.

Saša Ćurčić, poznatiji kao Đani, proslavio se pre dvadesetak godina igrajući fudbal, a 2007. je učestvovao u domaćem "Velikom bratu", gde je i pobedio i osvojio 100.000 evra.

"Uvek sam mislio da tu nešto nije u redu. Ja sa osnovnom školom, kao fudbaler, zarađujem 10.000, a jedan doktor, magistar, profesor... 100 evra nedeljno. To je nerealno i nisam mogao da se pomirim sa tim", pričao je Ćurčić.

Ispričao je i da je u Engleskoj trošio za veče i po 100.000 funti, ili 112.000 evra za šampanjac koji su drugi pili, jer voli da drugima ugađa.

"U ormanu sigurno imam milion evra u garderobi. Neke komade ni najveći trendseteri u Beogradu neće videti. Imam "sajberdof" majicu - 1.400 funti, jaknu "vojaž" - 7.000 funti... Kupovao sam unikate i plaćao "Versaće" odela po 3.000 funti", ispričao je Đani za Kurir.

Jednom prilikom se pohvalio da je u isto vreme bio sa 24 devojke. Koliko je poseban lik Saša Ćurčić govore i njegove riječi u autobiografiji čiji je podnaslov – ‘Gola istina’.

Sav novac koji sam zaradio u nogometu sam potrošio na drogu, prostitutke i alkohol”, otkrio je on.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs