"SVEKRVA JE OTELA MOG MUŽA IZ HOTELSKE SOBE DOK SMO SE MIRILI": Pevačica unajmila ljude da kidnapuju njenog rođenog sina

Snajka muzičke zvezde otkrila detalje vezane za otmicu njenog bivšeg supruga.

Celebrities
10:24h Autor:
"SVEKRVA JE OTELA MOG MUŽA IZ HOTELSKE SOBE DOK SMO SE MIRILI": Pevačica unajmila ljude da kidnapuju njenog rođenog sina
Muzička zvezda kidnapovala rođenog sina, Foto: Jonathan Rebboah / Panoramic / Profimedia

Muzička legenda Šer napravila je pravu pometnju kada je rešila da kidnapuje rođenog sina iz hotelske sobe u kojoj je boravio sa bivšom ženom pokušavajući da se pomiri nakon veoma turbulentnog perioda u braku. Sama situacija nalikuje nečemu što bi mogli da vidimo jedino na filmskom platnu.

Ovakve tvrdnje je na sudu iznela Marijelanđela King tokom brakorazvodne parnice sa Elajdžom Almanom. Naime i dalje nije jasno gde se pevačicin sin nalazi nakon otmice. Šer je mlađeg sina dobila u braku sa pokojnim Gregom Almanom i on nažalost već godinama vodi bitku sa narkoticima.

Baš zbog zabrinusti za njegovo zdravstveno stanje ona je unajmila obezbeđenje koje ga je nadziralo ispred hotela u kojem je živeo. Vodili su računa o tome gde ide i šta radi.

Šer
foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Elajdživa žena je ispričala kako je krajem prošle godine radila na pomirenju sa suprugom kada su iznenada u njihovu hotelsku sobu u Njujorku uletela četiri nepoznata muškarca i kidnapovala njenog supruga.

"Jedan od njih mi je rekao da ih je unajmila Elajdžina majka".

"Razumem da se porodica trudi da mu pomogne, nalazi se u nekoj ustanovi, ali nisu mi rekli gde. Samo želim ono što je najbolje za mog supruga", izjavila je Marijelanđela četiri dana nakon ovog incidenta i istakla da zaista ne zna gde se on treuntno nalazi.

šer, Šer
foto: GVK / Bauer Griffin / Profimedia

Povodom ovih navoda Šer se nije oglašavala a mediji spekulišu da se odlučila na ovakav potez nakon što je pronađen ispred hotela bez svesti. Hotelski radnici su joj svakodnevno javljali Elajdžina stanja i ponašanja. On se trenutno nalazi na rehabilitaciji a jednom prilikom je je izjavio da je u začarani krug narkotika upao sa samo 11 godina, prenosi Wanted.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs