NAJZGODNIJA BAKA SE "POMAMILA" U 70. GODINI: Dok gledaju u njeno razgolićeno telo, svi se pitaju SAMO JEDNO

Mnogi komentarišu da Demi Mur koja je postala baka, u 70. godini glumi devojku.

Celebrities
Autor:
NAJZGODNIJA BAKA SE "POMAMILA" U 70. GODINI: Dok gledaju u njeno razgolićeno telo, svi se pitaju SAMO JEDNO
Foto: VEGAN / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumica Demi Mur pojavila se na modnoj reviji tokom Nedelje mode u Parizu i iznenadila poprilično smelim stajlingom. Naime, glumica je pozirala u crnoj prozirnoj haljini, dok su se u jednom trenutku nazirale gole grudi.

Inače, Demi Mur ima 60 godina, a sudeći prema njenom izgledu mnogi bi pomislili da je daleko mlađa. Glumica je i te kako svesna svog zgodnog tela, koje održava na poseban način, a tome u prilog ide i činjenica da u poslednje vreme ističe svoje atribute u svakoj prilici.

Demi Mur
foto: Laurent VU / Sipa Press / Profimedia

Mnogi komentarišu da se glumica nije mnogo promenila, te da je zadržala onu lepotu s početka karijere. Zanimljivo je i da se zabavljala sa 15 godina mlađim kolegom , Eštonom Kučerom, dok je velika razlika u godinama bila neprimetna.

Demi Mur
foto: Laurent VU / Sipa Press / Profimedia

Međutim, pojavili su se i zluradi komentari poput onih da se "pomamila" pod stare dane, te da jednoj baki to ne priliči.

1 / 11 Foto: Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Podsetićemo da je glumica imala veoma težak život, koji na mnoge ostavi dubok trag na licu. Naime, njena majka dala je stanodavcu da siluje glumicu, kada je imala samo 15 godina. Njeni problemi od tada nisu prestajali da se nižu, ali glumica nikada nije izgubila vedrinu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs