PRVOKLASNU LEPOTICU OSTAVIO JE ZBOG DEVOJKE OD 18 GODINA, A ONDA JE I NJU "ŠUTNUO": Sada ljubi još mlađu - njenu kopiju

Mnogi se pitaju ko je nova devojka Vensana Kasela, kojom je zamenio mladu Tinu Kunaki.

Celebrities
Autor:
PRVOKLASNU LEPOTICU OSTAVIO JE ZBOG DEVOJKE OD 18 GODINA, A ONDA JE I NJU "ŠUTNUO": Sada ljubi još mlađu - njenu kopiju
Ko je nova devojka Vensana Kasela, Foto: DESI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Prošlo je već pola godine kako je jedan od najkomentarisanijih parova stavio tačku na ljubavni odnos. Naime, kada je Vensan Kasel izbrisao sve slike sa 30 godina mlađom Tinom Kunaki, mnogi su shvatili da je njihovoj ljubavi došao kraj. Bilo je i onih koji su verovali da će doći do pomirenja, a sada se čini da do toga nema ništa budući da se pojavila vest o tome da je Kasel našao novu devojku.

Vensan Kasel i Tina Kunaki
Vensan Kasel i Tina Kunakifoto: Laurent VU / Sipa Press / Profimedia

Nakon rastanka, Vensan se često pojavljivao u javnosti, vidno nasmejan i raspoložen, dok je Kunakijeva bila u nešto drugačijem raspoloženju. U javnost je izlazila poprilično zapuštena i utučena, a mnogi su komentarisali da se po njoj vidi da joj je razvod teško pao. Međutim, vreme je učinilo svoje, a Tina se maksimalno posvetila sebi, te je konačno vratila osmeh na lice.

Vensan Kasel i Tina Kunaki
Vensan Kasel i Tina Kunakifoto: DESI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dugo se šuškalo o tome da je Vensan Kasel bio preterano ljubomoran, te da je svojo 30 godina mlađoj izabranici svašta branio. Kako prenose strani mediji, do razvoda je došlo jer je Kasel varao Tinu, baš kao i svoju prvu suprugu Moniku Beluči. Shodno tome, navodno je on bio krivac raskida.

Verć duže vreme se piše da Vensan ima novu devojku. Kao i Tina, i ona je mlađa od njega 30 punih godina, a u pitanju je Nara Baptista, manekenka koja ima 27 godina i brazilskog i australijskog je porekla.

Najpre se sve svodilo na flert preko društvenih mreža, a onda su putem Instagrama pokazali da su u Riju de Žaneiru, pa su čak i usnimljeni na jednom događaju koji promoviše kulturne događaje afroameričke zajednice.

Lepa manekenka je na društvenim mrežama objavila niz selfija, u kojima je u opisu napisala tvoja, na šta joj je Kasel na portugalskom odgovorio: tvoj. Zanimljio je da Nara neodoljivo podseća na Tinu, te mnogin komentarišu da je našao njenu kopiju, a velika je slučajnost i to što je i ona od Kasela mlađa 30 godina.

Inače, Vansen sa Tinom ima ćerku Amazoni, a sa Monikom ćerke Devu i Leoni.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs