PRIČALO SE DA JE PORODICA "OČI VADILA" ZBOG NJEGOVOG TESTAMENTA: Mnogi su ga OŽALILI pre vremena, a on se bori kao LAV

Onako kako se Brus Vilis bori sa teškom bolešću malo ko bi uspeo, ali on nije izgubio volju za životom.

Vip priča
22:53h Autor:
PRIČALO SE DA JE PORODICA "OČI VADILA" ZBOG NJEGOVOG TESTAMENTA: Mnogi su ga OŽALILI pre vremena, a on se bori kao LAV
Foto: London Entertainment / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ema Heming Vilis, supruga glumca Brusa Vilisa, nedavno je gostovala u jednoj emisiji i govorila o borbi kroz koju svi prolaze nakon što je njenom mužu dijagnostikovana frontotemporalna demencija.

Od momenta kada je saznao za dijagnozu, cela porodica je uz njega, kao i bivša supruga Demi Mur, sa kojom ima sjajan odnos. Delili su sa vremena na vreme određene porodične trenutke, a nakon Emine ispovesti, oglasile su se i Brusove ćerke koje je dobio u braku sa Demi Mur.

Brus Vilis
foto: London Entertainment / SplashNews.com / Splash / Profimedia

"Zaista ne mogu da budem ponosnija na Emu Heming Vilis što je iskoračila u javnost (iako je to zastrašujuće!!!) da podeli priču o našoj porodici kako bi podigli svest o frontotemporalnoj demenciji. Ema, ti si šampionka u ovome i inspirišeš me svakog dana svojom hrabrošću i dubokom ljubavlju. Tvoja hrabrost pokreće planine", napisala je na Instagramu Skaut Vilis.

Brus Vilis
foto: Profimedia

Njena sestra Talula takođe se oglasila i napisala: "Tako sam ponosna na svoju porodicu", pa označila Emu u objavi.

1 / 13 Foto: Stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Uprkos tome što je njegovo zdravlje veoma urušeno, slavni glumac nije izgubio vedrinu i volju za životom, a njegove nedavne fotografije to i dokazuju. Budući da se čitava porodica ujedinila oko njega, čini se da je baš to ono što glumca održava i daje mu snagu da se bori.

Uprkos navoidima da se njegova porodica svađa oko nasledstva, te da je glumac nekoliko puta menjao testament, oni su mu najveća podrška.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs