SVE ŠTO JE U ŽIVOTU POSTIGLA DUGUJE MAJCI: Roditelji Aleksandre Prijović razveli su se kad je bila mala, a evo ko su

Roditelji Aleksandre Prijović jednim delom su zaslužni za njen veliki uspeh, a malo ko zna ko su oni.

Celebrities
Autor:
SVE ŠTO JE U ŽIVOTU POSTIGLA DUGUJE MAJCI: Roditelji Aleksandre Prijović razveli su se kad je bila mala, a evo ko su
Foto: ATA Images

Pevačica Aleksandra Prijović, važi za jednu od najaktuelnijih pevačica mlađe generacije, a njeni sami počeci intrigiraju mnoge. Pevačica se proslavila učešćem u takmičenju "Zvezde Granda" a od tada njen put se razvio i mnogo se razlikuje od samih početaka. Postala je jedna od najtraženijih pevačica u Srbiji, a ono što je njoj pošlo za rukom je malo kome.

Njena najveća podrška na putu uspeha bila je njena majka, koja je znala da će njena ćerka postati velika zvezda. Njena majka, Borka Vasiljević je takođe pevačica, te ju je najbolje razumela.

Aleksandra Prijović
foto: ATA Images

Aleksandra je više puta istakla da majci duguje sve što je postigla. Borka je, nakon razvoda od supruga, nastavila da brine o Aleksandri sama, uz pomoć svog oca, u Belom Manastiru, gde je pevačica odrastala.

Roditelji Aleksandre Prijović razveli su se dok je ona još bila mala, a njen otac Nedeljko često objavljuje pevačicine fotografije i ponosno ističe da je ona njegovo dete.

Aleksandra Prijović
foto: Printscreen Instagram / aleksandraprijovic

Zbog prirode posla kojim je počela da se bavi, pevačica je zanemarila školu, a do diplome srednje škople, deli je samo jena godina - koja joj je ostala nedovršena.

- Osnovnu školu sam završila u Belom Manastiru i bila sam odličan đak. Onda sam upisala Drugu srednju školu i završila redovno tri razreda, ali četvrti nisam. Prosto, život me je odveo na drugu stranu. Kada ti se desi nešto o čemu si oduvek maštao, kao ja o pevanju, onda zanemariš sve ostalo. Konkretno, ja sam školu, rekla je pevačica i dodala:

Nedeljko Prijović, Aleksandra Prijović
foto: Printscreen Instagram/ nedeljkoprijovic

- Dosta sam putovala zbog takmičenja za Beograd i nastavu sam ostavila po strani. Ne mogu da kažem da me nije sramota što nisam završila četvrti razred. Kajem se i svakako želim da završim školu, izjavila je jednom prilikom Aleksandra Prijović koja je završila samo tri razreda srednje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs