"HRANILI SU ME APSTINOM, A ONDA JE POČEO DA PRODIRE U MENE": Imala sam samo 19 godina kad me je slavni muzičar SILOVAO

Evan Rejčel Vud potresla je javnost kada je otkrila da ju je slavni muzičar silovao u spotu.

Vip priča
Autor:
"HRANILI SU ME APSTINOM, A ONDA JE POČEO DA PRODIRE U MENE": Imala sam samo 19 godina kad me je slavni muzičar SILOVAO
Foto: Profimedia

Slavna glumica Evan Rejčel Vud otkrila je pre izvesnog vremena da je bila silovana u spotu Merilina Mensona, a kasnije je progovorila o zverstvima na koje ju je prisiljavao.

Rejčel Evan Vud u svet Holivuda ušla je sa samo tri meseca kada je i dobila prvu ulogu, a u glumu se zaljubila još kao dete. Međutim, iako je nizala samo uspešna ostvarenja i dobijala sjajne uloge zbog čega spada u najcenjenije umetnice, danas joj je daleko bitnija borba za prava žena s obzirom da je i sama bila žrtva seksualnog i porodičnog nasilja.

"Bilo je jutro i osećala sam se kao da me je pregazio kamion. A onda, gotovo histerično, podigla sam telefon. Bio je to jedan od onih trenutaka kad sam konačno trebala da odlučim: ili da nastavim da životarim ili da počnem da živim život punim plućima", napisala je.

Evan Rejčel Vud
foto: GIO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nazvala je mamu i rekla da joj treba pomoć jer je upravo pokušala da se ubijem. "Kad sam joj rekla da moram u bolnicu, nisam mislila na fizičke povrede, već zdravlje psihe", kaže. Dodaje i da je taj vapaj za pomoći došao s nekim olakšanjem.

Glumica je šokirala javnost kada je progovorila o užasima koje je doživela od bivšeg partnera - Merilina Mensona. Glumica je svojim svedočenjem pridružila brojnim ženama koje su za seksualno zlostavljanje optužile Mensona.

"Ovde sam danas da razgovaram o Brajanu Verneru, svetu poznatom i kao Merlin Menson", kaže Evan Rejčel Vud u oficijelnom trejleru za novi HBO dokumentarni film koji donosi će šokirati sve.

Evan Rejčel Vud
foto: Profimedia

Glumica Evan Rejčel Vud u trejleru dokumentarca "Phoenix Rising", otvoreno govori da ju je muzičar Merlin Menson silovao pred kamerama, dok su snimali spot za njegovu pesmu "Heart-Shaped Glasses (When the Heart Guides the Hand)", 2007. godine.

Ispovest glumice zgrozila je javnost

U filmu, čija je svetska premijera održana na Sundance Film Festivalu prošlog meseca, Vud govori o navodnom silovanju na setu, na kojem se snimao spot za gore pomenutu pesmu. Nakon premijere ovog filma, glumica je najavila da će verovatno tužiti Mensona, kojeg je nekolicina žena već optužila za seksualno uznemiravanje.

Evan Rejčel Vud
foto: Profimedia

"Počeo je stvarno da prodire u mene"

Film "Phoenix Rising" dospeo je na naslovnice zbog šokantnih izjava glumice koja u dokumentarcu otkriva da je "silovana pred kamerama" dok je snimala spot iz 2007. za pesmu "Heart-Shaped Glasses" Merlina Mensona. Video prikazuje Vud kako ima odnose s Mensonom dok lažna krv pljušti po njima.

Glumica koja je tada imala samo 19 godina otkrila je da su je na snimanju "hranili" apsintom do te mere da je jedva bila svesna da se pobuni kad je Menson imao seks s njom pred kamerom.

Evan Rejčel Vud
foto: Profimedia

Menson i njegov pravni tim su odbacili optužbe.

"Nije ništa kao što sam mislila da će biti", kaže Vud u dokumentarcu.

"Radili smo stvari koje nisu bile dogovorene. Razgovarali smo o simuliranoj sceni seksa, ali kad su kamere krenule, počeo je stvarno da prodire u mene. Nikad nisam pristala na to. Bio je potpuni haos. Nisam se osećala sigurno. Niko nije pazio na mene", rekla je glumica.

Otkrila je kakav je bio na početku veze

Evan Rejčel Vud je početkom prošle godine prvi put progovorila o užasima koje je doživela od bivšeg partnera - Merilina Mensona, a tim povodom je otkrila kakav je pevač bio na početku veze.

Merlin Menson
foto: Profimedia

"U početku je bio šarmantan i divan. Brzo je počeo da mi govori da sam njegova srodna duša i da me navodi da se preselim kod njega. Prvi put smo raskinuli posle godinu dana veze kada mi je posvetio pesmu "I Want to Kill You Like They Do in the Movies", a i on je u intervjuu rekao da je imao fantazije da me udara u glavu maljem", rekla je Evan nedavno.

Menson je optužen za monstruozna dela, koja negira, a strani mediji pišu da sprema svoj veliki povratak na scenu uz pomoć Kanjea Vesta.

Merlin Menson
foto: KEOLA / Bauer Griffin / Profimedia

Prvi put je progovorila prošle godine

Podsetimo, Evan Rejčel Vud se prvi put prošle godine oglasila na mrežama potresnom porukom.

- Ime mog zlostavljača je Brajan Varner, koji je celom svetu poznat kao Merilin Menson. Počeo je da me ''neguje'' kada sam bila tinejdžerka i zlostavljao me najstrašnije moguće tokom godina. Mozak mi je bio ispran i izmanipulisan do potpune pokornosti. Završila sam sa životom punim ucene, straha, klevete i osvete. Sada sam tu da otkrijem opasnog čoveka i sprečim da uništi još života, ali i da isprozivam mnoge industrije koje su mu to omogućile. Podržavam žrtve koje više neće da ćute - napisala je tada.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs