"VEZAO ME ZA STOLICU, IZVADIO KONDOM, POČELA SAM DA SE GUŠIM": Mira je preživela HOROR, a sad ljubi 14 godina MLAĐEG

Glumica Mira Sorvino imala je tešku sudbinu i životno iskustvo, koje je obelodanila.

Celebrities
19:35h Autor:
"VEZAO ME ZA STOLICU, IZVADIO KONDOM, POČELA SAM DA SE GUŠIM": Mira je preživela HOROR, a sad ljubi 14 godina MLAĐEG
Foto: Profimedia

Poznata oskarovka i ćerka pokojnog Pola Sorvina je jedna od retkih svetski poznatih žena koje su hrabro istupile kako bi utešile i osnažile druge žene u sličnoj situaciji.

Naime, Mira je 2017. godine javno progovorila o zlostavljanju koje je pretrpela od producenta Harvija Vajnstajna i veruje da je njena karijera oštećena nakon ovoga. Prema Piteru Džeksonu, Vajnštajn je sputavao Miru i Ešli Džad, još jednu glumicu koja je bila njegova žrtva, da budu razmatrane za uloge u filmovima "Gospodar prstenova".

Glumica je 2019. godine ispričala da je od strane jedne poznate ličnosti doživela stravičan napad kad je imala 16 godina, ali nije otkrila identitet svog silovatelja.

Mira Sorvino
foto: BauerGriffin/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia

- Ovde sam da bih pomogla. Drugi koji su preživeli isto ovo zaslužuju pravdu i više vremena kako bi naučili da se nose s tim. Osećate sramotu, kao da ste vi krivi - istakla je glumica.

- Hteo je da me uplaši za horor scenu. Vezao me je za stolicu, izvadio je kondom iz džepa i ugurao mi ga u usta, počela sam da se gušim - s bolom je ispričala Mira.

Mira Sorvino
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ljubavni život

Malo je poznato da je Mira Sorvino 1996. godine bila u vezi s Kventinom Tarantinom, s kojim se pojavljivala i na crvenom tepihu, ali ova ljubav nije opstala.

Godinama kasnije je upoznala glumca Kristofera Bakusa. Mira i njen suprug su se venčali 2004. godine, iste godine kada je Kristofer započeo svoju glumačku karijeru. Ono što je značajnije je da je u to vreme Mira, koja je karijeru započela sredinom 1980-ih, već bila poznata po Oskarima i Zlatnim globusima. Štaviše, do tada je izlazila sa drugim poznatim glumcima – Kventinom Tarantinom i Olivijeom Martinezom.

Mira Sorvino
foto: HUT / The Photo One / Profimedia

Njihova ljubavna priča počela je 2003. godine kada su se prvi put sreli na rođendanskoj zabavi prijatelja kada je objavljeno da je Kristofer čekao dobitnika Oskara "Moćna Afrodita". Iako je ona već bila superzvezda, a on nepoznato ime, par se ipak zaljubio i počeo da izlazi ubrzo nakon što su se upoznali. Mira i Kristofer su izlazili manje od godinu dana pre nego što su odlučili da žele da provedu ostatak života zajedno. Par se venčao 11. juna 2004. u veoma jednostavnom događaju u sudnici u Santa Barbari. Održali su još jednu ceremoniju 2. jula na ostrvu Kapri. Par je dobio četvoro dece, dve ćerke i dvojicu sinova, koje ne žele da eksponiraju u javnosti.

Inače, Mira je od Bakusa starija 14 godina.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs