"IMALA SAM 16 GODINA KAD MI JE UZEO NEVINOST I UGURAO POLNI ORGAN U GRLO": Voleo je što sam dete i zvao me BEBOM

Ispovest žene koju je slavni glumac Rasel Brend silovao kad je imala 16 godina šokirala je javnost.

Vip priča
10:51h Autor:
"IMALA SAM 16 GODINA KAD MI JE UZEO NEVINOST I UGURAO POLNI ORGAN U GRLO": Voleo je što sam dete i zvao me BEBOM
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Slavni glumac i komičar, Rasel Brend je u petak na svom Jutjub kanalu demantovao ozbiljne optužbe koje su protiv njega iznete u pismu i mejlu uoči misteriozne istrage koja je trebalo da se emituje na jednom popularnom tv kanalu.

Naime, dve žene su optužile Rasela Brenda da ih je silovao i zlostavljao, uključujući i jednu koja je tada imala samo 16 godina, kao deo šireg niza optužbi protiv njega. Prva žena - nazvana Alis da bi zaštitila svoj identitet - tvrdila je da je bila u 'emocionalno nasilnoj i kontrolisanoj vezi' sa Brandom, koji je tada imao 31 godinu, kao tinejdžerka oko tri meseca, otkrio je Channel 4 Dispatches u programu u subotu, prenosi Dejli mejl.

Rasel Brend
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Alis, koja je navodno ponašanje zvezde označila kao "ugođaj", tvrdila je da ju je tokom njihove veze nazivao "detetom" i da je postepeno postao "kontrolišući, a zatim emocionalno i seksualno zlostavljajući".

- Rasel se bavio ponašanjem timaritelja, ali tada nisam znala šta je to. Pokušavao je da zabije klin između mene i mojih roditelja, učio me da ih lažem. - ispričala je Alis i dodala:

- Bila sam kod tate i bilo je 11 sati uveče. Poslao mi je poruku, a ja sam smislila scenario u kojem sam rekala da je moj prijatelj bolestan, i da bismo igrali ulogu razgovora u tekstualnim porukama. Imao je ceo scenario za mene.

Rasel Brend
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Televizijska radnica po imenu Rejčel takođe tvrdi da ju je Brand "priredio za seks".

Žena tvrdi da ju je Brend pikirao dok je radila kao trkačica dok je komičar radio na televiziji.

Brend je optužen za silovanje, seksualne napade i emocionalno zlostavljanje tokom perioda od sedam godina. Četiri žene su navele seksualne napade između 2006. i 2013. godine, kada je bio na vrhuncu svoje slave, radeći za BBC Radio 2 i Channel 4, kao i glumeći u holivudskim filmovima.

Alis navodi da joj je uzeo nevinost, bio je 'zaokupljen' time da je ona 'nevina i čista', i često ju je nazivao 'Dete'. Žena tvrdi da joj je pomogao da napravi laži kako bi prevarila njene roditelje i podstakao ju je da sakrije njihovu vezu od svojih prijatelja.

Rasel Brend
foto: Profimedia

Rekla je istražiteljima da je Brend poslao taksi u njenu srednju školu da je pokupi. Alis takođe tvrdi da je na njegov zahtev sačuvala njegov broj telefona kao "Čarli" kako bi prevarila svoje roditelje.

Ona je takođe tvrdila da je glumac i komičar jednom ispred nje poljubio njenu majku i, u drugoj prilici, "naterao penis u njeno grlo" i "naterao je da se zadavi", prestajući tek nakon što ga je udarila pesnicom u stomak.

Ona je istrazi rekla da je odlučila da sada podeli svoju priču jer želi da se zakon promeni kako bi se bolje zaštitili ljudi mlađi od 18 godina, tvrdeći da je sa 16 godina bila premlada da bi pristala na seks sa odraslom osobom.

"Ne bi trebalo da bude legalno da 16-godišnjakinja ima vezu sa muškarcem u tridesetim. Trebalo bi da postoji nešto što će zaštititi decu", rekla je ona i dodala. Moja mama se i dalje oseća kao da me je na neki način izneverila u tome što sam dozvolila da se ovo desi, ali uopšte nije imala pribegavanja."

Alis je tvrdila da je upoznala Brenda 2006. dok je kupovala u jednom tržnom centru. On je tada radio u obližnjem MTV studiju. Istrazi je rekla da joj je uzeo torbe za kupovinu, pregledao šta je kupila i kritikovao svaki predmet. Tvrdila je da je čak izvukao crvenu haljinu i rekao joj: 'Ovo ćeš nositi na našem dejtu ove nedelje'. Tvrdila je da je par izašao na večeru na svom prvom sastanku i iako se za tu priliku našminkala i obukla u 'crvenu haljinu i cipele sa velikom platformom', 'Nikako nisam izgledala kao žena. Bila sam dete koje se obuklo za večeru.'

Tvrdila je da je na početku njihove veze Brend bio "veoma šarmantan i veoma pažljiv". Navela je da joj je slao "opširne" poruke i često je ostavljao da se oseća "vrtoglavo" i "posebno".

Međutim, ona takođe tvrdi da ga je uzbudila činjenica da je nevina, tvrdeći da bi je nazvao svojom 'bebom', držao je u naručju kao dete i milovao je po kosi.

"Stvari su postale veoma intenzivne, veoma brzo. Rekao sam da nikad nisam imala seks ni sa kim i on je odmah dobio erekciju. Bio je kao, "o moj bože, moja beba, moja beba" i podigao me kao dete", rekla je Alis u specijalu na Kanalu 4.

Dalje je tvrdila da je on rekao da je ona "kao moja mala lutka" i da je postao "očaran" njenom nevinošću i čistoćom.

Takođe je tvrdila da je tokom seksa zauzeo 'moćni stav' zbog čega se osećala kao da veruje da on 'osvaja nešto'.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs