GLUMAC NEGIRA EKSTEMNO UZNEMIRUJUĆE KRIVIČNE OPTUŽBE: "Bio sam veoma promiskuitetan ali uvek sporazumno" prave mi zaveru

Uoči najavljene dokumentarne emisije koja sprovodi misteriozne istrage oglasio se i glumac u svom videu.

Celebrities
11:20h Autor:
GLUMAC NEGIRA EKSTEMNO UZNEMIRUJUĆE KRIVIČNE OPTUŽBE: "Bio sam veoma promiskuitetan ali uvek sporazumno" prave mi zaveru
Glumac negirao ekstremno uznemirujuće krivične optužbe., Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Rasel Brend je u petak na svom Jutjub kanalu demantovao ozbiljne optužbe koje su protiv njega iznete u pismu i mejlu uoči misteriozne istrage koja je trebalo da se emituje na jednom popularnom tv kanalu.

Dugo očekivani program je trebao da se emituje u subotu uveče u 21 sat, a spekuliše se o tome ko ili šta bi moglo biti u centru istrage.

Izvori kažu da će ova dokumentarna serija o aktuelnim dešavanjima sadržati detalje o poznatoj ličnosti, za koje je rečeno da su šokantni. Iako nema naznaka da će Brand biti pspomenut u programu, on je napravio video namenjen svojim fanovima.

Ovaj komičar, glumac i influenser obratio se svojim milionskim pratiocima kasno u petak uveče i rekao da protiv njega postoje „veoma, veoma ozbiljne krivične optužbe“ koje on „apsolutno opovrgava“.

Rasel Brend
foto: Profimedia

Brend je rekao da je primio dva "ekstremno uznemirujuća pisma" od "medijske TV kompanije" i jednih novina. U pismima se navod ekstremno agresivni napadi koji su neistiniti", rekao je Brend.

Rekao je: „Ovi navodi se odnose na vreme kada sam radio u mejnstrimu, kada sam bio sve vreme u novinama, kada sam bio u filmovima. I kao što sam o tome naširoko pisao u svojim knjigama, bio sam veoma, veoma promiskuitetan."

„Tokom tog vremena promiskuiteta, veze koje sam imao bile su apsolutno uvek sporazumne. Tada sam uvek bio transparentan u vezi toga, a transparentan sam i sada.

„A kada vidim da se ta transparentnost metastazira u nešto kriminalno što apsolutno poričem, dovodim u pitanje da li postoji još jedan plan u igri.“

Brend je rekao da je „svestan da novine telefoniraju“ i „šalju pisma“ ljudima koje poznaje „vekovima i godinama“, tvrdeći da smatra da „postoji ozbiljan i usklađen plan za kontrolu ovakvih prostora“, misleći na njegovu kanal.

Dodao je: „Potreban mi je moj glas zajedno sa vašim glasom. Ne smeta mi da koriste moje knjige i moj stand up da pričaju o mom promiskuitetnom seksualnom ponašanju u prošlosti. Ono što ja ozbiljno pobijam su ove veoma ozbiljne, krivične optužbe."

Pomenuo je i kako su pretplatnici na njegovom YouTube kanal-u ranije pisali u odeljku za komentare „pazi Rasele, oni dolaze po tebe“.

„U međuvremenu želim da ostanete blizu, budite budni, ali još važnije od svega toga - ako možete, molim vas - ostanite slobodni.'

Ostanite slobodni“ je fraza koju je često koristio da bi završio video snimke na svom kanalu.

Video je privukao komentare hiljada ljudi, uključujući tehnološkog mogula Elona Maska, koji je odgovorio na Brandov dvominutni govor: „Naravno. Ne vole konkurenciju.'

Brendova izjava pojavila se usred glasina na društvenim mrežama o tome da li bi se skandal o poznatoj ličnosti mogao naći u istrazi koja se emituje danas.

TV vodič za Kanal 4 jednostavno navodi vruće očekivani program kao „Nove: specijalne pošiljke“. 90-minutna specijalna istraga Depeša'. Potvrdili su da ga prikazuju u 21 sat u subotu uveče.

Sada se na linku do stranice programa pojavljuje poruka koja kaže: „Ta stranica se ne može pronaći. Ili je adresa netačna ili stranica više nije dostupna.'

Magazin Radio Times takođe je imao program u ovonedeljnim listama, sa opisom: 'Depeše - istražna serija koja pokriva pitanja britanskog društva, politike, međunarodnih aktuelnih poslova, zdravlja, religije i životne sredine.'

Program bi trebalo da se završi u 22.30, ali će se takođe ponoviti na Kanalu 4 u nedelju u 22.50 i u ponedeljak na njegovom sestrinskom kanalu 4seven u 21.00.

Među onima koji su postavili sliku na Ks, (ranije Tviter), bio je i voditelj vesti Krišnan Guru-Murti, koji je rekao: „Nešto se dešava“ pre nego što je ubrzo izbrisao poruku.

Voditelj vesti na Channel 4 i objava zvezde Strictli podstakli su više spekulacija o 90-minutnom specijalu. On je tvitovao sliku rasporeda pored natpisa: „Nešto se dešava“ pre nego što ju je izbrisao oko sat vremena kasnije.

Izvori bliski gospodinu Guru-Murthiju (53), koji je radio za Kanal 4 25 godina, rekli su da mu je rečeno da ga ukloni jer je priroda programa „osetljiva“.Dispaches je prikazivao razne velike istrage poslednjih godina.

U julu 2018. je po prvi put otkrio kako Fejsbuk odlučuje šta korisnici mogu, a šta ne mogu da vide na platformi, a 2021. televizijska voditeljka Davina Mekol je vodila program o menopauzi.

Godine 2005. u epizodi pod nazivom Učitelj na tajnom zadatku je kvalifikovani nastavnik nauke Aleks Dolan radio na tajnom zadatku u školama u Lidsu i Londonu kako bi razotkrio 'užasnu nastavu', prenosi Dailymail.com

Keti Peri, Rasel Brend
foto: Reuters
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs