RASEL BREND

BILA JE LUDA ZA NJIM, TRAŽIO JOJ JE RAZVOD PREKO PORUKE: Kejti Peri progovorila o bivšem mužu optuženom za silovanje

Poznata pevačica je prvi put upoznala komičara 2008. godine pre nego što je par održao raskošno venčanje u Indiji

Vip priča
Autor:
BILA JE LUDA ZA NJIM, TRAŽIO JOJ JE RAZVOD PREKO PORUKE: Kejti Peri progovorila o bivšem mužu optuženom za silovanje
Rasel Brend i Kejti Peri, Foto: pbc aab / Mavrixphoto / Profimedia

Kejti Peri je konačno prekinula tišinu i progovorila po prvi put otkako je njen bivši suprug Rasel Brend optužen za silovanje i seksualno napastovanje. Dok je pevačica na početku ćutala o optužbama, ovog je utorka podelila svoju prvu objavu na Instagramu otkako su optužbe izašle na videlo.

Izbegavajući spominjanje kontroverznog komičara, Peri je podelila fotografije svoje nove linije kaubojskih čizama, uključujući i sliku na kojoj pozira na električnom skuteru. Naime, o optužbama je dostojanstveno ćutala, nakon što je prethodno priznala da zna "istinu" o Brendu. Inače, Kejti je prvi put viđena u javnosti otkako su optužbe izašle na videlo u nedelju u Los Anđelesu. Viđena je za volanom svog Poršea sa svojim verenikom Orlandom Blumom.

Peri, koja je bila u braku s Brendom samo 14 meseci, prethodno je aludirala na "čuvanje njegove istine" koju će, kako je rekla tokom intervjua za Vog 2013., držati zaključanu u svom sefu, piše Dejli Mejl.

Podsetimo, pevačica je prvi put upoznala komičara 2008. pre nego što je par održao raskošno venčanje u Indiji, tačnije, u Rajasthanu 2010. godine. Međutim, njihov je brak bio kratkog veka, jer je Brend sledeće godine pevačici rekao da želi razvod i to putem tekstualne poruke.

U spomenutom intervjuu za Vog 2013., rekla je da je u početku preuzela "veliku odgovornost" za razvod, dok nije "saznala pravu istinu". Njen je izbor reči podstakao ponovna nagađanja o tome koju je tajnu pevačica spominjala nakon razvoda.

Kejti Peri
foto: NIGHTVISION / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

- On je jako pametan čovek i bila sam zaljubljena u njega kad sam se udavala. Recimo samo da se nisam čula s njim otkad mi je 31. decembra 2011. poslao poruku da se razvodi od mene - objasnila je Kejti Peri.

Inače, ranije su The Sunday Times i Channel 4 izvestili o optužbama za zlostavljanje i predatorsko ponašanje, koje uključuje silovanje, seksualni napad i emocionalno zlostavljanje, a za koje se tvrdi da je počinjeno u razdoblju između 2006. i 2013. godine. Brend poriče te optužbe i insistira na tome da su sve njegove veze sa ženama bile sporazumne.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs