Modni promašaj nedelje: Čuvena pevačica kao da je izvukla haljinu iz podruma, svi mislili došla Kim Kardašijan

Kejti Peri često preuzima rizike kada je moda u pitanju, i ponovo je uspela u tome da promaši.

Moda
Autor:
Modni promašaj nedelje: Čuvena pevačica kao da je izvukla haljinu iz podruma, svi mislili došla Kim Kardašijan
Foto: Imagespace / Alamy / Alamy / Profimedia

Pevačica Kejti Peri je poznata po svom eklektičnom stilu i spremnosti da rizikuje na crvenom tepihu, ali na ovogodišnjimVMA nagradama 2024. njena modna kombinacija nije bila ništa drugo do potpuni modni promašaj.

Umesto da impresionira, pevačica je izabrala lkombinaciju koji izgleda kao da je bio izvučen iz podruma napuštenog muzeja i nešto što bi obukla Kim Kardašijan(samo što bi njoj stajalo).

Kejti Peri
foto: Imagespace / Alamy / Alamy / Profimedia

Peri se pojavila u potpuno neusklađenoj beloj suknji koja je izgledala kao improvizovana iz niza poderanih, iskrzanih traka. Gornji deo haljine je bio više nalik kostimu za Noć veštica, dok su se neuređene rese spuštale u nejasne linije preko njenog tela. Delovalo je kao da je haljina sastavljena u poslednjem trenutku od starog materijala, bez jasne strukture ili ideje.

Čak ni detalji nisu mogli da spasu ovaj izgled. Kejtin "mokri" izgled kose dodatno je pogoršao celokupan utisak, delujući neprirodno i neuredno, dok je izbor minimalnog nakita bio potpuni promašaj s obzirom na to koliko je cela kombinacija izgledala neuredno.

Kejti Peri
foto: Imagespace / Alamy / Alamy / Profimedia

Sve u svemu, njeno pojavljivanje na crvenom tepihu izgledalo je kao modna katastrofa koja je pokušala da bude nešto što jednostavno nije mogla da postigne.

Fanovi i modni kritičari nisu bili impresionirani, komentarišući da je Peri ove godine očajnički pokušala da se istakne, ali je u tom procesu potpuno promašila metu. Neki su čak uporedili njen izgled s improvizovanim kostimom za niskobudžetne horor filmove.

Kejti Peri
foto: Image Press Agency / Alamy / Alamy / Profimedia

Kejti Peri je poznata po svojoj hrabrosti kada su u pitanju modni izbori, ali ovo je primer gde je rizik bio prevelik, a rezultat daleko od glamura koji se očekuje od zvezde njenog kalibra.

U nastavku pogledajte neke od lepših izdanja Kejti Peri:

1 / 4 Foto: Profimedia

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs