Sofija Vergara u istom modelu haljine kao njena koleginica: Ne može niko da joj stane na crtu, oduvala mlađe od sebe

Sofija Vergara očarala je na crvenom tepihu povodom 76. dodele Emi nagrada, i pokazala da su godine samo broj za savršen izgled.

Moda
Sofija Vergara u istom modelu haljine kao njena koleginica: Ne može niko da joj stane na crtu, oduvala mlađe od sebe
Foto: Michael TRAN / AFP / Profimedia

Na ovogodišnjoj 76. ceremoniji dodele Emi nagrada, Sofija Vergara je još jednom dokazala zašto je jedna od najbolje obučenih zvezda na crvenom tepihu. U raskošnoj crvenoj haljini Dolče i Gabana, ona je zračila elegancijom i glamurom, privlačeći pažnju svih prisutnih.

Kroj haljine savršeno je pratio liniju njenog tela, ističući njene obline na suptilan, ali moćan način. Boja, živa i intenzivna crvena, nije samo doprinosila svečanosti večeri, već je i savršeno komplementirala njenu kožu i boju kose. Detalji na haljini, poput rafiniranih šavova i nežnih nabora, dodali su složenost i teksturu, što je samo pojačalo ukupni utisak luksuza.

Sofija Vergara
foto: Frazer Harrison / Getty images / Profimedia

Sofijin izbor nakita bio je podjednako impresivan. Delikatne, ali izražajne narukvice i prstenje dodali su dodir sofisticiranosti bez preterivanja, omogućavajući da haljina zadrži svoju dominantnu ulogu u njenom izgledu. Frizura i šminka bili su besprekorno izvedeni, sa laganim talasima koji su nežno okvirivali njeno lice i isticali njenu prirodnu lepotu.

Na crvenom tepihu, Sofija Vergara nije samo glumica; ona je simbol stila koji nepogrešivo balansira između klasične lepote i savremenih modnih tendencija.

Eiza Gonzalez
foto: ALEX GALLARDO / UPI / Profimedia

Sa druge strane Eiza Gonzales je takođe nosila sličnu haljinu brenda Tamare Ralf, koja je bila u bebi roze boji i koja je bila posebno po perjanom ogrtaču iste boje, koji je evocirao eru Zlatnog doba Holivuda.

Ipak, iako je od Sofije Vergare mlađa 18 godina, Sofija je pokazala da godine nisu prepreka da izgleda savršenije poput mlađih koleginica

U nastavku pogledajte najlepše obučene zvezde sa 76. dodele Emi nagrada:

1 / 11 Foto: Jon Kopaloff / Getty images / Profimedia

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs