Srušio skladan brak od 29 godina da bi bio sa 28 godina mlađom: Sad ga optužuje za zlostavljanje, ne zna šta će sa sobom

Nakon što je srušio svoj brak od skoro 30 godina, sada se kantautor suočava sa optužbama za zlostavljanje.

Šuška se
09:55h Autor:
Srušio skladan brak od 29 godina da bi bio sa 28 godina mlađom: Sad ga optužuje za zlostavljanje, ne zna šta će sa sobom
Bili Rej Sajrus, Foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Pevačica Fajerouz otvorila je dušu o svojoj prošloj vezi sa kantautorom Bilijem Rejem Sajrusom i otkrila da je on imao "stroga pravila' za nju kada su bili zajedno.

Tridesetšestogodišnja pevačica rekla je u intervjuu za "Pejdž siks" u nedelju da je hitmejker stalno vikao na nju i činio je da se oseća kao "zatvorenica" u njihovoj kući u Tenesiju tokom njihovog braka.

Australijska pevačica je takođe izjavila da je Sajrus bio "zao čovek" i detaljno je iznela svoje tvrdnje o porodičnom zlostavljanju tokom dve godine koliko su bili zajedno i sedam meseci braka.

Fajerouz i Bili Rej Sajrus
Fajerouz i Bili Rej Sajrus foto: Tammie Arroyo / AFF-USA.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Nakon što je tvrdio da ga je "fizički, emocionalno i verbalno zlostavljala", ona je to demantovala i reka kako ju je "izolovao" od njenih prijatelja i porodice i pokušao da je kontroliše.

"Bili je imao veoma stroga pravila", objasnila je ona. "Nisam imala auto. Dozvoljeno mi je da idem samo kod lokalnog kiropraktičara i jednom mesečno da sredim nokte."

Takođe je tvrdila da je njenim prijateljima i porodici zabranjeno da je posećuju kod kuće.

Fajerouz je dodala: "Ako sam morala da pošaljem poruku, morala sam da mu je pročitam za dozvolu. Isto je bilo i za i-mejl."

U sudskim dokumentima podnetim u Tenesiju prošle nedelje, Sajrus je negirao "zapanjujuće" optužbe o zlostavljanju prema njoj i tvrdio je u njihovoj eksplozivnoj brakorazvodnoj parnici da je tražila njegov novac i da ga je zlostavljala.

Fajerouz i Bili Rej Sajrus
Fajerouz i Bili Rej Sajrus foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

On je takođe negirao da ju je "napustio" 23. maja kada je podneo zahtev za razvod i na dan kada je zakazana njena dvostruka mastektomija.

Prethodno je rekla da ju je izbacio iz njihovog doma u Tenesiju istog dana kada je bila zakazana za dvostruku mastektomiju.

Ona je objasnila da joj je nedavno dijagnostikovana mutacija gena BRCA1 i da se suočava sa visokim rizikom od razvoja raka dojke.

Međutim, nije uspela da ode na operaciju.

Bili Rej i Tiš Sajrus
Bili Rej i Tiš Sajrus foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

"Kada je Bili odlučio da me odbaci, to je bilo brutalno", rekla je ona. "Nikada se ne bih tako okrutno ponašala prema drugom ljudskom biću." Od tada, bivši par je bio upleten u ogorčenu pravnu bitku, koju je ona nazvala "mukotrpnom i bolnom."

Bili Rej Sajrus je otac čuvene pevačice Majli Sajrus, koji je bio u braku sa svojom bivšom suprugom Tiš Sajrus skoro 30 godina. Razlog za njihov razvod, bila je njegova veza sa pomenutom Fajerouz, koju je upoznao dok je ona imala 22 godine, a on već gazio petu deceniju. Deset godina kasnije su se spojili, a Bil se zbog toga razveo.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs