Nakon razvoda je odmah našla dečka pa u 6. deceniji živi drugu mladost: Ona je dokaz šta sve jedna žena može da podnese

Sofija Vergara u 6. deceniji uživa sa novim dečkom i živi drugu mladost.

Celebrities
Nakon razvoda je odmah našla dečka pa u 6. deceniji živi drugu mladost: Ona je dokaz šta sve jedna žena može da podnese
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Za Sofiju Vergaru trenutno kažu da proživljava drugu mladost, a mnogi su se složili da u 53. godini izgleda kao devojka. Nakon burnog životnog perioda, Vergara je konačno zablistala i to pored jednog od najzgodnijih hirurga, Džastina Salimana sa kojim je nedavno priznala ljubavnu vezu.

Inače, slavna glumica je prošle godine objavila da se razvodi od Džoa Manganijela, nakon sedam godina braka.

Šarmantna Kolumbijka sa samo 19 godina ostvarila se u ulozi majke, kada je rodila svog sina jedinca Manola Gonzaleza Vergaru. On je sada ujedno i Sofijin najbolji prijatelj, a neretko se zajedno pojavljuju u javnosti.

Sofija Vergara
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumicu život nije mazio, a isti je obeležen i tragedijama. Pošto potiče iz bogate porodice u Barankilji, glumičin stariji brat Rafael ubijen je 1998. prilikom neuspelog pokušaja otmice. Vergara je u 28. godini doživela još jednu traumu: operisala je rak štitne žlezde. Srećom, on se kasnije u potpunosti povukao. A onda je njen mlađi brat Hulio deportovan iz Amerike u Kolumbiju, jer je ušao najpre u svet alkohola, a onda i narkotika, onih najtežih.

Sofija Vergara je bila udata za Džoa Gonzalesa od 1991. do 1993. Kao rezultat ove veze, sa samo 19 godina, glumica je dobila svog prvog sina Manola, koji je rođen 16. septembra 1992. godine. Nakon raskida sa Gonzalesom, sve svoje napore uložila je u glumu i brigu o malom dečaku kako mu nikada ne bi nedostajalo ništa što mu je potrebno.

Sofija Vergara
foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

"Bila sam zaista mlada kada sam se razvela od njegovog oca, pa sam ga odgajala pokušavajući da dam najbolji primer i da mu dam najbolje što sam mogla. Kada mi ljudi daju komplimente za njega, koliko je dobro vaspitan, šarmantan, zabavan i lepo vaspitan, to čini sve žrtve vrednim truda", kaže glumica.

Sofija Vergara
foto: Profimedia

S bivšim mužem ostala je u sjajnim odnosima, ali je započinjala i romanse s ljudima koji su bili sa one strane zakona, kao što je osuđeni prestupnik Kris Pačelo. On se predstavljao kao biznismen, držao poznate klubove, družio se s Madonom, a Vergara mu je bila najozbiljnija veza.

1 / 9 Foto: Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Imala je i romansu s nekadašnjim kolumbijskim narko-bosom Andresom Lopezom Lopezom, iako to nikad nije zvanično potvrdila. Njen sin Manolo Gonzales je danas i sam poznati glumac, reditelj, model i kompletno sjajan momak, srcelomac koji je uvek uz svoju majku i prati je na sve dodele nagrada.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs