Iskreno

Kameron Dijaz o majčinstvu na pragu pedesete: Sada moram da živim do 107. godine!

Kod starijih prvorotki sreća je dva puta veće, nego kod mlađih majki, kaže studija. Kasno materinstvo ima neke prednosti, a o tome priča Kameron Dijaz

Šuška se
Autor:
Kameron Dijaz o majčinstvu na pragu pedesete: Sada moram da živim do 107. godine!
Foto: Profimedia

U decembru 2019. godine, Kameron Dijaz i njen suprug Bendži Maden postali su roditelji po prvi put u životu.

Pošto je Kameron imala 47. godina kada je dobila prvo dete, postala je nada svim ženama koje se godinama bore za potomstvo.

"Prošla je toliko toga da bi došla do ove tačke," rekao je izvor blizak glumici, potvrdujući činjenicu da se poznati par godinama borio sa neplodnošću.

Pošto je provela više od polovine svog života u žiži javnog interesovanja, Kameron je sada odlučila da se povuče sa javne scene i život posveti kćerki.

U jednom intervju, glumica je priznala da se trudi da svoje vreme posveti kćerki, da je posmatra kako raste, "jer se ona menja svaki dan. Danas nije ona ista beba, kakvu sam juče gledala."

Glumica se našalila da njen telefon sada više nije pun fotografija kučića, već je na njima samo njena kćerka.

Ipak, Kemron priznaje da postoji određen pritisak na ženu koja kasno rađa dete:

"Ljudi se venčavaju u mladosti i rađaju decu, a ja sam to uradila u drugoj polovini života. Znači, sada moram da živim do 107. godine. Opušteno!"

Uprkos tome, Kameron kaže da je svesna da je upravo sada njeno najsrećnije vreme u životu.

"Udati se i roditi decu kada si mlad, to je očekivano - normalno. Kada se u mojim godinama odlučite za to - to je vaš izbor i zaista se morate potruditi da to sve postignete."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs