ŽIVOT DŽASTINA TIMBERLEJKA

SUPRUGA MU OPROSTILA PREVARU, OTIŠAO IZ SVETA ŠOUBIZNISA: Porodičan život mu je NAPOKON na prvom mestu!

Pevač Džastin Timberlejk u ponedjelak je proslavio 41. rođendan koji je dočekao u zagrljaju supruge Džesike Bil.

Vip priča
Autor:
SUPRUGA MU OPROSTILA PREVARU, OTIŠAO IZ SVETA ŠOUBIZNISA: Porodičan život mu je NAPOKON na prvom mestu!
Džastin Timberlejk i Džesika Bil, Foto: Profimedia

Pevač Džastin Timberlejk je proslavio 41. rođendan koji je dočekao na peščanoj plaži u zagrljaju supruge Džesike Bil. Sudeći po osmehu na njegovom licu, pevač i glumac koji će ove godine proslaviti desetu godišnjicu braka, u najsrećnijoj je životnoj fazi.

Džastin Timberlejk je u muzičkoj 'penziji' od 2018. godine kada je objavio poslednji album 'Man of the Woods'. U poslednje vreme uživa u povučenom porodićnom životu s glumicom Džesiko Bil s kojom ima dvoje dece, šestogodišnjeg sina Silasa i najnovije prinove, sina Fineasa.

Karijeru je započeo kao jedna od zvezda američkog šoua'The All-New Mickey Mouse Club' koji se pokazao kao odskočna daska ne samo za Džastina , već i za ostale članove, pevačicu britni Spirs i Kristinu Agileru i glumca Rajana Goslinga.

Čini se kako se četrnaestogodišnji Džastin Timberlejk našao u pravo vreme na pravom mestu.

Upravo u tom šou je upoznao jednog od budućih članova grupe NSYNC koja ga je vinula u sam vrh popularnosti.

Džastin Timberleejk postao je 1995. jedan od vodećih vokala muške pop grupe NSYNC, a njihov treći studijski album 'No strings attached' bio je najprodavaniji album 2000. godine. Samo u prvoj nedelji prodaje razgrabljeno je 2.45 miliona primeraka.

Istovremeno, Džastin je počeo da se zabavlja s Britni Spirs koju je poznavao još od dana dok su zajedno nastupali u Mickey Mouse klubu. Razišli su se nakon četiri godine veze koja se završila optužbama da ga je Britni prevarila.

Džastin Timberlejk krenuo je u solo vode nakon što se grupa razišla 2002. godine. Na dodeli MTV-jevih nagrada nastupio je prvi put samostalno na pozornici. Iste godine objavio je dbi album 'Justified'koji je simbolizovao Džastinovu transformaciju iz dečje zvezde u pop zvezdu.

Jedan od vodećih hitova s albuma je pesma 'Cry Me A River' za koju mnogi i danas smatraju da je posvećena njegovoj bivšoj devojci Britni Spirs za koju je kasnije priznao da mu je slomila srce. Nakon medijski propraćenog raskida s pevačicom, Džastin Timberlejk je nekoliko godina bio u vezi s glumicom Kameron Dijaz.

Nastup s pevačicom Dženet Džekson na poluvremenu Super Bowla 2004. godine, doneo mu je najviše medijske pažnje.

Za vreme nastupa 'slučajno' je otkrio grudi pevačice. Preko 140 miliona gledaoca pred televizijom je imalo priliku da vidi 'famoznu bradavicu' Dženet Džekson koja je bila prekrivena sa zvezdom. Slučajnost ili dobro osmišljena PR tačka, do danas je ostao jedan od najzapamćenijih nastupa na Super Bowlu.

Drugi album 'FutureSex/LoveSounds' iz 2006. godine ponovio je uspeh debi albuma 'Justified'. i oborio sve rekorde u prodaji. Album je prodat u više od 10 miliona primeraka i definitivno svrstao Džastina u sam vrh muzičkog sveta. Džej Zi, Farel Vilijams, Dr.Dre i Timbaland samo su neka od poznatih imena s kojima je sarađivao u četiri studijska albuma koliko je do sada objavio.

Pored muzičke karijere, Džastin je marljivo radio i na glumačkoj koja je dobila zalet sredinom 2000-ih. U filmovima 'Alpha dog' i 'Black snake moan' pojavljuje se rame uz rame sa velikim glumačkim imenima poput Brusa Vilisa, Šeron Stoun i Semjuela L. Džeksona.

Pozajmio je glas u trećem nastavku filma 'Šrek', a do sada najveći uspeh na velikom platnu postigao je glavnim ulogama u filmovima 'The Social Network', 'Friends with Benefits' i u filmu 'Trolls' u kojem pozajmljuje glas glavnom junaku. Za istoimeni film Džastin je bio i izvršni muzički producent koji potpisuje većinu muzike korišćenu u filmu, uključujući i hit pesmu 'Can't stop the feeling' koja je kasnije nominovana za Oskara u kategoriji najbolje originalne pesme.

Osvojio je četiri Emija za svoje humoristične skečeve u šou 'Saturday Night Live' u kojem je gostovao čak 13 puta tokom deset godina. Kao dugogodišnji prijatelj voditelja Džimija Felona, redovno se pojavljuje kao gost u njegovom popularnom šou 'The Tonight Show'.

U privatnom životu Džastin Timberlejk je već devet godina u srećnom braku s glumicom Džesikom Bil. Upoznali su se na zabavi 2007. godine i ubrzo su se počeli da se pojavljuju u javnosti kao par. Nakon kratkotrajnog raskida, verilil su se 2011. godine, a već su sledeće godine razmenili zavete u Italiji.

Ostali su zajedno i nakon što su se krajem 2019. u medijima pojavili naslovi da je Džastin vara s glumicom Ališom Vejvrajt. Mediji su objavili fotografije na kojima se Džastin i njegova glumačka koleginica iz filma 'Palmer' drže za ruke. Džastin i Džesika su nedavno dočekali drugog sina, čime su iznenadili porodicu i prijatelje koji nisu slutili da čekaju prinovu.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs