Neverovatno

DECA MAJKLA DŽESKONA ZAJEDNO U JAVNOSTI: Sad napokon znamo na koga liče Paris (23), Princ (24) i Blanket (19)! (FOTO)

Sinoć su se deca pokojnog Majla Džeksona pojavila na otvaranju brodvejskog mjuzikla u čast njihovog oca u Njujorku

Šuška se
Autor:
DECA MAJKLA DŽESKONA ZAJEDNO U JAVNOSTI: Sad napokon znamo na koga liče Paris (23), Princ (24) i Blanket (19)! (FOTO)
Foto: Profimedia

Majkl Džekson je umro 2009. godine u pedesetoj godini od predoziranja, a iza njega je ostala velika zaostavština, ali i troje dece: Paris (23), Princ (24) i Blanket (19) koje je rodila Debi Rou, žena koju je Majkl Džekson pažljivo čuvao od javnosti.

Ovo je prvi put, nakon nekoliko godina da se svo troje dece pokojnog muzičara nađu na jednom mestu.

Paris Džekson, Majkl Džekson, Princ Džekson, Blenket Džekson, Debi Rouv
foto: Profimedia

Paris (23) je javnosti poznata ponajviše jer se i sama bavi muzikom i modelingom, a sinoć je na crveni tepih došla u šarenoj haljini koja podseća na kućnu haljinu žena iz pedesetih godina prošlog veka.

Istetovirana i sa bogatim hipi nakitom, Paris je ostavila pomešan utisak. Njena lepota bila je u senci njenog tužnog izraza lica. Strani mediji su već nekoliko puta pisali o tome da se ćekra kralja popa bori sa zavisnošću, ali to nikad nije dokazano.

Sestru je u stopu pratio Princ (24), doteran u crnom odelu, sa konjskim repom vezanim nisko na glavi. Čitavo veče se učtivo osmehivao, spremno dajući intervju. Poznato je da je Princ prošle godine završio fakultet sa najvišim ocenama i da jedini nešto radi sa novcem od pokojnog oca. Naime, on u ime Majla Džeksona vodi niz humanitarnih organizacija za pomoć ugroženoj deci.

Brat i sestra su već nekoliko puta do sada javno pričali o svojoj velikoj povezanosti i o tome kako se podržavaju. To se moglo videti i ovo veče, jer se Princ nije odvajao do Pariz, skoro stalno je držeći ispod ruke.

Paris Džekson, Majkl Džekson, Princ Džekson, Blenket Džekson, Debi Rouv
foto: Profimedia

Najveća enigma od sve dece Majkla Džeksona, svakako je Blanket (19) koji se godinama krije od očiju javnosti. Priča se da ne voli javna pojavljivanja, te da zbog toga skoro nikad nije na crvenom tepihu.

Tako je bilo i sinoć. Do su njegovi brat i sestra strpljivo pozirali, on je na zabavu došao inkognito. Međutim, paparaci su ga fotgrafisali kada je napuštao zabavu držeći za ruku svoju stariju sestru.

1 / 2 Foto: Profimedia
1 / 4 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs