POGLEDAJTE

ŠTA SE DEŠAVA SA ĆERKOM MAJKLA DŽEKSONA: Zbog sve bizarnijih postupaka fanovi zabrinuti za njeno mentalno zdravlje! FOTO

Jednom obajvom šokirala sve

Vip priča
17:42h Autor:
ŠTA SE DEŠAVA SA ĆERKOM MAJKLA DŽEKSONA: Zbog sve bizarnijih postupaka fanovi zabrinuti za njeno mentalno zdravlje! FOTO
Foto: Profimedia

Paris Džekson i još nekoliko drugarica, skinule su donji veš pod punim mesecom kako bi izrazile zahvalnost uoči Noći veštica.

Kako je izgledao ovaj "ritual" pokazala je i na Instagramu gde je uz obajvljene fotogtrafije napisala: "Hvala ti majko mesec".

Prema rečima Parisine prijateljice Lavender, nedavno su osnovali grupu i okupljaju se kako bi obeležile svaki početak nove lunarne faze.

"Hvala vam sestre što ste mi dozvolile da vodim svoj prvi ritual punog meseca", napisala je Lavender na svom Instagramu.

"Neverovatno je imati ovaj slatki i poseban veštičiji kult. Grupa tako duhovno svesnih, neverovatnih žena. Hvala vam na strpljenju zbog mog petljanja." A Lavanda je u komentaru pojasnila da ritual nije ništa mračno. Umesto toga, oni su jednostavno „zahvaljivali mesecu“.

Što se tiče imena njihovog novog kulta, Aleksandra se našalila da se zovu "prljave noge banda".

Kako je i sama priznala, Paris je u ovom kultu pronašla mir nakon pokušaja samoubistva.

Paris je ranije rekla da više ceni život i ovu zemlju nakon što je pokušala da izvrši samoubistvo. O pokušajima samoubistva razgovarala je sa Vilom Smitom u emisiji Red Table Talk, rekavši da je zahvalna što je još živa.

"Mogu reći ,nekoliko godina kasnije, da sam zaista zahvalna što nisam to uradila. Stvari su postale bolje", objasnila je Paris.

Fotografije su, očekivano, naišle na burne reakcije. I dok jedni podržavaju njenu odluku i priklanjanje kultu, drugi negoduju, govoreći da je sve ovo pomalo morbidno i bizarno.

Međutim, Paris se ne obazire na njihove komentare i nastaviće sa izvođenjem rituala redovno.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs