IZABRAO JE ŽIVOT DALEKO OD OČIJU JAVNOSTI

17 GODINA GA NIKO NIJE VIDEO: Ovako danas izgleda najmlađi sin Majkla Džeksona! (FOTO)

Za razliku od oca, najmlađi sin Majkla Džeksona ne voli da se javno eksponira

Star look
10:18h Autor:
Foto: Profimedia

Nakon smrti Majkla Džeksona, 2009. godine iza kralja popa ostali su njegovi hitovi, neverovatno imanje Neverlend, kao i njegovo troje dece: Paris Majkl Ketrin Džekson; Princ Majkl Džekson II; Majkl Džozef Džekson Junior.

Dok su starije dvoje dece, Paris i Majkl, dobro poznati javnosti zbog kretanja u svetu poznatih i slavnih, najmlađi sin je skoro nepoznat jer je izabrao život u potpunoj anonimnosti.

Najmlađe dete kralja popa, Bigi ili Blanket (kako ga porodica od milja zove) je potpuno anonimna figura Džekson porodice. Ovaj osamnaestogodišnji momak ne voli publicitet i vodi zatvoren životni stil.

Međutim, upravo za njega se vežu najveće kontroverze. Naime, kada je Princ II rođen, 2002. godine, rečeno je da ga je na svet donela surogat majka, ali više od toga nije saopšteno.

Ubrzo zatim Majkl Džekson izlazi na hotelski balkon i iznosi bebu prekrivenu ćebencetom kako bi je pokazao obožavaocima koji su se nalazili ispred hotela.

Majkl je tako nespretno držao dete, i u jednom momentu ga čak prebacio preko ograde balkona, da su se mnogi uplašili kao će mu beba ispasti iz ruku.

Kralj popa je zbog ovakvog ponašanja osuđen od strane obožavaoca. Međutim, od tog momenta niko nije video malenog Princa. Kada je Majkl Džekson umro, Princ II se od fotografa krio iza svog starijeg brata i sestre.

Princ Majkl Džekson II
foto: Profimedia

Dugo godina posle sahrane Majkla Džeksona nismo bili u prilici da čujemo gde se nalazi njegovo treće dete.

Fotografi su ipak uspeli da ga fotografišu i ovo je jedna od njegovih retkih fotografija koje su dospele u javnost.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...