uspomene

SIN MAJKLA DŽEKSONA RETKO SE POJAVLJUJE U JAVNOSTI, A SADA JE OTVORIO DUŠU: Ovo je najvredniji savet koji mi je dao!

Mladi Princ Džekson pre dve godine završio je koledž i bavi se ozbiljnim zanimanjem

Celebrities
Autor:
SIN MAJKLA DŽEKSONA RETKO SE POJAVLJUJE U JAVNOSTI, A SADA JE OTVORIO DUŠU: Ovo je najvredniji savet koji mi je dao!
Foto: Profimedia

Deca kralja popa Majkla Džeksona se veoma retko pojavljuju u javnosti, jer žive povučenim načinom života, naročito otkako ih je preminuo čuveni otac.

Nasleednik Princ (24) retko daje intervjue, ali sada se prisetio odrastanja i uspomena sa slavnim ocem.

"Imao sam tada 10 ili 11 godina i gledao sam na ekranu njegov nastup, video sam more ljudi ispred bine. Neki su se čak onesvestili. Ništa mi nije bilo jasno. Pitao sam tatu zašto oni padaju u nesvest kad ga vide, a ja ne padam u nesvest iako sam s njim svaki dan, ispričao je Princ za "Foc Soul".

On je otkrio i koji je najvredniji savet koji mu je dao kralj popa.

"Ima toliko toga što mi je pričao i svaki mi je prirastao srcu, čak imam ustisak da su primenljivi u svakom trenutku.", odgovorio je Princ i nastavio.

"Ali moj vodeći princip je - nikada nemoj prestati da učiš."

Džekson je završio koledž 2019. godine, ali nije prestajao da uči i usavršava se.

"Moj otac bi takođe rekao nešto poput„ Minut u kom prestanete da učite, je minut u kom počinjete da umirete".

Pravićete greške,“ istakao je, „ali moraćete da otresete prašinu i nastavite dalje."

Princ je pronašao sebe u filantropiji jer je kao student bio suosnivač Fondacije Heal Los Angeles. Što se tiče toga da postane umetnik poput mnogih njegovih poznatih članova porodice, to nije dolazilo u obzir.

„Da jesam (razmišljao da postanem umetnik), moja porodica bi bila vrlo iskrena i rekla bi mi da to nije za mene“, rekao je j dodao:

"Nemam pevački glas i trebalo mi je neko vreme da naučim šta je ritam, ali bar sam taj deo završio. Ne znam ni da plešem."- završava mladi Džekson.

S obziromna to da je sin Majkla Džeksona, muzika je odjekivala hodnicima kuće“. Prince se prisetio kako je njegov otac izlagao njega i braću i sestre svim žanrovima muzike, uključujući klasičnu muziku poput Mocarta i Betovena. "Zaista nije postojao žanr koji nismo slušali“, rekao je. „Bio je umetnik i cenio je muzičku umetnost.“ I, naravno, znali su sve tatine hitove.

Da podsetimo Makl je iza sebe ostavio troje dece. Nastariji Majkl Džozef, poznatiji kao Princ danas ima 24 godine, njegova sestra Paris je godinu dana mlađa, a Princ Majkl poznat kao Blanket, prošle godine je napunio 18.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs