KRALJ PROPALIH VEZA

BIZARNI DETALJI IZ ŽIVOTA KONTROVERZNOG GLUMCA: U krevet odveo 3000 žena, živeo raskalašno, zbog droge izgubio sve!

Iza sebe ima 3 propala braka i bezbroj afera...

Vip priča
17:37h Autor:
BIZARNI DETALJI IZ ŽIVOTA KONTROVERZNOG GLUMCA: U krevet odveo 3000 žena, živeo raskalašno, zbog droge izgubio sve!
Foto: Profimedia

Glumac Čarli Šin rođen je 3. septembra 1965. godine. Svoju slavu stekao je rano, zahvaljujući ocu, Martinu Šinu, koji je sedamdesetih godina već postao proslavljeni glumac.

Svojim izgledom je brzo osvojio srca mnogih žena i postao miljenik publike.

Šin je već sa 19 godina započeo filmsku karijeru u tinejdžerskoj drami o Hladnom ratu, "Crvena zora", u kojoj je glumio rame uz rame sa Patrikom Svejzijem, Tomasom Hauelom, Leom Tomson i Dženifer Grej. Mladi glumac se pojavio i u jednoj epizodi serije "Neverovatne priče".

Svoju prvu veliku ulogu Šin je imao u drami o Vijetnamskom ratu, "Vod" 1986. godine. Samo godinu dana kasnije glumio je uz svog oca u "Vol Stritu". Oba fila je režirao Oliver Stoun.

Mlađoj populaciji Čarli Šin više je poznat po televizijskim ulogama, naročito u popularnoj seriji "Dva i po muškarca", koju je i obeležio svojim humorom i specifičnom mimikom.

Nažalost, u svom kasnijem životu Šin je pažnju medija i fanova privlačio nizom skandala.

ŽIVOTNA PRIČA HULIJA IGLESIJASA, NAJVEĆEG ŠPANSKOG ZAVODNIKA: Voleo je dve žene, jedva preživeo automobilsku nesreću!

Čarli Šin, Džon Krajer
foto: Profimedia

Kontroverzni glumac Čarli Šin je još osamdesetih godina prošlog veka postao zavistan od droge, alkohola i prostitutki. Na poroke je trošio vrtoglave iznose, a sada su mu najveći rashodi alimentacije koje plaća bivšim suprugama Doni Pil, Deniz Ričards i Bruk Miler.

Produkcija "Dva i po muškarca" obustavljena je u januaru 2011. godine, kada je glumac bio na odvikavanju od opijata. To je bio već njegov treći pokušaj rehabilitacije u 12 meseci. Narednog meseca, Si-Bi-Es je otkazao poslednje četiri epizode sezone nakon što je Šin javno ponižavao i komentarisao autora serije Čak Lora, što je rezultiralo zabranom Vornera Brosa Čarliju Šinu o bilo kakvom prilasku na set.

JEZIV ŽIVOT PEVAČICE: Suprug je godinama zlostavljao, sebi pokušala da oduzme život, iz pakla droge se jedva izvukla!

Deniz Ričards, Čarli Šin
foto: Profimedia

U to vreme Šin je imao javni nervni slom koji je emitovan na televiziji i na internetu. Glumac je davao svakakve izjave i pominjao bizarne stvari o sebi, poput toga da je veštac i da ima tigrovu krv i DNK Adonisa.

"Umoran sam od pretvaranja da nisam poseban. Umoran sam od pretvaranja da nisam moćna rok zvezda sa Marsa", rekao je Šin novinarima.

Jedan od njegovih najvećih skandala, pored moždanog udara, predoziranja i niza hapšenja bio je 17. novembra 2015. godine, kada je Šin u javnosti priznao da je HIV pozitivan, što mu je dijagnostifikovano četiri godine ranije. Svoje stanje, kako je istakao, drži pod kontrolom trostrukim koktelom antiretroviralnih lekova, a rekao je da je nemoguće da je zarazio nekog od svojih partnera.

MRAČAN ŽIVOT NAJVEĆE DEČJE ZVEZDE: Optužen da je drogirao svoje dete (3), niko ne zna gde je i od čega živi! (FOTO)

Čarli Šin
foto: Profimedia

Holivudski glumac spavao je s više od 3.000 žena, a jedna od njih ga je i tužila jer je prećutao da je zaražen. HIV-om ga je zarazila transseksualna prostitutka s kojom je imao polni odnos.

Za noć sa prostitutkom davao je po 2 hiljada evra bez problema.

"Moj život bi se mogao svesti na samo tri reči: droga, seks i alkohol", rekao je Šin pre nekoliko godina.

Očigledno ga ništa od ovog nije sprečilo da nastavi da bude jedan od omiljenih glumaca današnjice. Šin je postavio rekord za Najplaćenijeg televizijskog glumca po epizodi sa 1,25 miliona dok je glumio u seriji "Dva i po muškarca".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs