TINA LUIS

ZAVODILA JE SLAVNE FRAJERE, A SADA UŽIVA U ROMANSI SA BIZNISMENOM: Na njene bujne obline malo ko je imun! (FOTO)

Poslednjih godina povezivali su je sa slavnim muškarcima, a atraktivna manekenka sada po svemu sudeći uživa u romansi sa biznismenom

Celebrities
Autor:
ZAVODILA JE SLAVNE FRAJERE, A SADA UŽIVA U ROMANSI SA BIZNISMENOM: Na njene bujne obline malo ko je imun! (FOTO)
Foto: Profimedia

Australijska manekenka Tina Luis (40) privlači pažnju svojim brojnim tetovažama i zavodljivim fotografijama na društvenim mrežama u kojima ističe svoje obline.

Tina Luis je krajem aprila uslikana i na kalifornijskohj plaži gde je u zeleno-belom kupaćem kostimu mamila uzdahe muškaraca.

Tina Luis
foto: Profimedia

Atraktivna manekenka se brčkala u plićaku ne skidajući osmeh sa lica, a kupaći je jedva zadržavao njene bujne obline.

Tina Luis
foto: Profimedia

Inače, Tina privlači pažnju javnosti i svojim ljubavnim životom. U poslednjih godinu dana za njeno ime se vezuju tri slavna muškarca u čijem društvu je viđena.

Kako pišu strani mediji, manekenka je trenutno u vezi sa američkim biznismenom Bretom Openheimom (44) , koji je poznat po emisiji "Selling Sunset" o prodaji nekretnina.

Tina Luis
foto: Profimedia

Par je nedavno uslikan tokom šetnje u Kaliforniji.

Inače, Tina je u martu viđena na večeri s misterioznim muškarcem u jednom restoranu i tada je još jednom zaintrigirala javnost jer to je bio četvrti muškarac od maja prošle godine s kojim je povezuju, ali prvi je koji nije poznat.

Da podsetimo, manekenka je prethodno bila u romansi sa 16 godina starijim pevačem Gavinom Rosdaleom, inače bivšim mužem Gven Stefani koji je pevačicu varao s dadiljom.

Tina Luis, Tina Luis i Brajan Ostin Grin
foto: Profimedia

Ta veza je otkrivena kada su viđeni tokom šetnje parkom Universal City u Los Anđelesu dok su šetali pevačevog psa, a samo dva meseca kasnije počele su spekulacije da Tina ljubi osam godina starijeg Brajana Ostina Grina (47).

Sa njim je uslikana u Los Angelesu i mnogi su mislili da je nakon njihovih pojavljivanja u javnosti veza ozbiljnija, te da je glumac preboleo bivšu suprugu Megan Foks.

Ali, već u oktobru prošle godine fotografisana je na plaži u Malibuu s reperom Paf Didijem (51). Izlgedali su srećno i zaljubljeno, a nisu marili za prolaznike te su se prepustili nežnostima i poljupcima.

Tina Luis i Paf Didi
foto: Profimedia

To je mnoge iznenadilo jer se činilo da je manekenka u vezi s Brajanom, kao i da je reper ponovo sa Sarom Čapman sa kojom ima ćerku.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs