Ljubav za primer

DEVOJKE SU LUDELE ZA NAŠIM KOŠARKAŠEM, ON IZABRAO 5 GODINA STARIJU ŽENU: Zbog njega ostavila karijeru, rodila troje dece

Kada su se Peđa i Aleka venčali, predviđali su im katak brak - ali ljubav je pobedila

Celebrities
Autor:
DEVOJKE SU LUDELE ZA NAŠIM KOŠARKAŠEM, ON IZABRAO 5 GODINA STARIJU ŽENU: Zbog njega ostavila karijeru, rodila troje dece
Foto: Pritntscreen/Instagram/alekakamila

Proslavljenom košarkašu i nekadašnjoj NBA zvezdi Peđi Stojakoviću nije lako ući u trag, iako s vremena na vreme na „Instagramu“ ume da otkrije gde se trenutno nalazi. No, uglavnom je reč o poslovnim aktivnostima. S druge strane, njegova supruga, grčka manekenka Aleka Kamila, aktivnija je na društvenim mrežama, pa svoje pratioce često počasti i nekom porodičnom fotografijom.

Lepa Grkinja voli da lista i stare albume, pa je tako u septembru, za godišnjicu braka, podsetila fanove na dan kada je potpisan i kada je izgovorila sudbonosno „da“:

"Bilo nekad... Sedamnaest godina zajedno, četrnaest u braku, troje dece... I živeli su srećno, i još bolje. Volimo se, zar ne?"

Bila je to svadba decenije, kako su je nazvali grčki mediji. Održana je u Solunu, gradu u kojem su se upoznali dok je Peđa Stojaković nosio dres „PAOK-a“, a koštala je, kažu, više od sto hiljada evra.

Na početku priče činilo se da par nema mnogo šanse za uspeh na duže staze. Aleka je pet godina starija od Peđe, tada je bila jedna od najuspešnijih manekenki, a oboje su zbog posla često putovali i retko se viđali. Međutim, ljubav nekad i pobeđuje.

Posle uspešne igračke karijere u „Sakramento Kingsima“ Stojaković je ostao veran klubu iz Kalifornije i danas je član uprave. Interesantno je da je 2011. godine, kada je otišao u penziju, klub odlučio da povuče dres sa njegovim brojem 16 jer je ostvario niz rekorda i postavio ozbiljne zadatke mlađim NBA generacijama.

Sa porodicom živi između Amerike i Grčke, a ne tako davno pokazao je da mu ni seoski poslovi nisu nepoznanica. Naime, tokom boravka na ostrvu Lemnos vozio je traktor i – čuvao ovce.

Iako već duboko u petoj deceniji, zanosna Aleka izgleda kao neka boginja iz mitologije svoje zemlje. U vrhunskoj je formi, kao u vreme kada je odlučno koračala modnim pistama. Podsetimo, ona je i majka troje dece: čuveni košarkaš i njegova supruga imaju sinove Andreja i Maksima i ćerku Milu. Oboje uživaju u porodičnoj idili, daleko od javnosti. Savršen primer harmonije, ljubavi i svega što podrazumeva institucija braka.

"Roditeljstvo je najneverovatnije iskustvo u mom životu. Kada dobijete decu, sve drugo postaje manje važno," izjavio je Peđa svojevremeno.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs