lJUBAVNI TROUGAO

DEČKO DRAGANE MIĆALOVIĆ JE OTAC 3 ĆERKE: Evo ko je Stevanova prva žena! (FOTO)

Šuška se da je glumica Dragana Mićalović u vezi sa izvesnim Stevanom Purićem

Celebrities
10:34h Autor:
DEČKO DRAGANE MIĆALOVIĆ JE OTAC 3 ĆERKE: Evo ko je Stevanova prva žena! (FOTO)
Foto: Kurir/Dragana Udovičić

Dečko Dragane Mićalović enigma je za širu javnost. Kako popularna glumica ne voli da govori o svom ljubavnom životu, gotovo je nepoznato da njen izabranik Stevan ima tri ćerke, od kojih je jedna muzička zvezda.

Poslednjih meseci sve su glasnije priče o Draganinoj udaji, mada ona te navode demantuje ističući da uživa u ljubavi i da se ne opterećuje formalnostima. S druge strane, Stevan Purić već je iskusio bračni život. Poznavaocima estradnih prilika nije promakao podatak da je bio oženjen nekadašnjom pevačicom Jovanom Jo, sa kojom ima tri ćerke, Niku, Zaru i Bjanku, piše Hellomagazin.

Iako devojčica, Nika Purić odavno je krenula maminim stopama. Pre nekoliko godina zablistala je u muzičkom takmičenju „Pinkove zvezdice“, gde je ostvarila zavidan uspeh. Publika ju je obožavala, a žiri prognozirao uspešnu karijeru.

Stevanova i Jovanina ljubavna priča nije imala srećan kraj, ali su iz nje rođene tri preslatke devojčice, koje su svojim roditeljima, iako više nisu zajedno, centar sveta.

Nedugo posle rastanka Stevan je sreću pronašao pored Dragane. Mlada glumica ne voli da govori o ljubavi, ali jednom prilikom kratko je rekla:

"Ne krijem dečka, već ne želim da mešam posao i privatni, ljubavni život. Odrasla sam u porodici u kojoj je važilo pravilo da bi svako trebalo da ima svoju profesiju i veliko poštovanje prema njoj. Nas dvoje to imamo, što je za mene jedna od najvažnijih stvari u odnosu. Poštovanje u svakom smislu."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs