O Novaku đokoviću i deci

SRĐAN ĐOKOVIĆ OTKRIO NA KOGA LIČE STEFAN I TARA: Voleo bih da budem bolji deda! (FOTO)

Srđan Đoković, otac Novaka Đokovića otkrio je kakav je njegov odnos sa unucima Stefanom i Tarom

Celebrities
10:50h Autor:
SRĐAN ĐOKOVIĆ OTKRIO NA KOGA LIČE STEFAN I TARA: Voleo bih da budem bolji deda! (FOTO)
Foto: Profimedia

Gostujući u jutarnjem programu "Jutro sa Natašom", Srđan Đoković pričao je o Novaku i njegovim uspesima, ali i o unucima:

"Ti što loše pričaju o Novaku su u manjini. To su ljudi koji su nezadovoljni svojim životima i umesto da budu ponosni i da ih tuđi uspeh motiviše da urade nešto sa svojim životom, oni negativno komentarišu druge. Gledaju da od dobra naprave zlo," rekao je Srđan Đoković.

Osvrćući se na surov način života na teniskom terenu, Srđan je rekao:

"Kada vaše dete više nije samo vaše već ga narod doživljva kao svog to jeste za ponos, ali za porodicu zna da bude jako teško. Nije tenis isti kao pre nekoliko godina, danas su na terenu gladijatori. Drago mi je što su ova dvojica(misli na sinove, Marka i Đorđa) shvatili i odustali na vreme," iskren je bio Srđan.

"Voleo bih da budem bolji i "češći" deda, ali to je nemoguća misija zbog Novakove karijere. Stalno je na putu, nema vremena ni za šta, moramo da obilazimo svet da bismo videli unuke. Nedavno smo bili u Monaku na Stefanovom rođendanu. Snajka Jelena kaže da Stefan liči na mene, a Tara liči na njega, tako da izgleda da će oboje da liče na nas Đokoviće," priznao je Novakov otac.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs