LJUBAV NA PRVI POGLED

NEOBIČNA LJUBAVNA PRIČA KOJOJ JE KUMOVAO NOVAK ĐOKOVIĆ: Ovako su se zavoleli Jelena Janković i Branko Barać! (FOTO)

Nije ni slutila da će tog dana upozanti čoveka svog života...

Ljubav i zavođenje
17:32h Autor:
NEOBIČNA LJUBAVNA PRIČA KOJOJ JE KUMOVAO NOVAK ĐOKOVIĆ: Ovako su se zavoleli Jelena Janković i Branko Barać! (FOTO)
Foto: Kurir/Dragan Kadić

O srpskoj teniserki Jeleni Janković i njenom emotivnom životu od trenutka kada je 2012. godine raskinula šest godina dugu ljubavnu vezu sa crnogorskim vaterpolistom Mlađanom Janovićem, gotovo se ništa nije moglo čuti. Uspešno je od javnosti krila svoje ljubavi, sve dok nije upoznala Branka.

Ljubavna priča Jelene Janković i doktora Branka Baraća nije mogla da promakne domaćim medijima. Neobična ljubavna priča, kojoj je kumovao Novak Đoković u jeku korona virusa, morala je biti ispričana.

Sve je počelo ovako:

Na teniski teren Jelena se posle nekoliko godina pauze vratila, kako bi zaigrala na "Adria Tour-u", i baš tu na šljaci, počinje njena ljubavna priča.

Kada je neposredno posle svog turnira, Novak otkrio da je pozitivan na korona virus, Jelena Janković, koja je sa teniserom bila u neposrednom kontaktu, odlučila je da se testira. Posetila je jednu privatnu beogradsku kliniku u kojoj se dogodio sudbonosni susret, koji će joj za svega nekoliko meseci, život promeniti iz korena.

Jelena Janković
foto: Profimedia

Simpatije između Jelene i doktora Branka Baraća su se rodile, kontakt je uspostavljen, a kada je nekadašnja prvakinja belog sporta preležala koronu desio se i prvi sastanak, čini se da je ostalo istorija.

Ljubav je svakim danom postajala sve veća, a oni su danas postali i roditelji jedne devojčice.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs