Za intelektualan razvoj deteta

Jelena Đoković otkriva koristan savet za roditelje: U ovome mali Stefan najviše uživa! (FOTO)

Stefan Đoković, prvo dete poznatog para, ima novu zanimaciju, a njegova mama otkrila je na Instagramu kako mu pomaže da zadovolji svoju znatiželju
Celebrities 11.01.2017. - 16:00h Autor: Story.rs
Foto: Instagram / Jelenadjokovicndf

Nakon što je Novak Đoković otputovao u Australiju ne bi li se pripremio za Australian Open, njegova supruga i sin pronašli su novi način da Stefanovo detinjstvo bude lepše i veselije, piše Story.rs.

 

Tako je Jelena pokazala na Instagramu da o intelektualnom razvoju svog sina i te kako vodi računa i da ga potpomaže edukativnim igračkama i zabavnim enciklopedijama prilagođenim deci Stefanovog uzrasta.

 

Novak i Jelena zagrljeni na plaži: Kad god smo zajedno to je za nas praznik! (FOTO)

 

A photo posted by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on Jan 10, 2017 at 12:43am PST

 

"U ovom trenutku, on je jako zainteresovan za dinosauruse i životinje", objasnila je Jelena u zahvalnici jednom institutu koji joj je dao ideju za zabavno učenje sa Stefanom. Jelena je otkrila da su ona i Novak za Stefana već pravili knjižice o tome šta dinosaurusi jedu, kada su živeli, koji je od njih bio najbrži itd.

 

Porodična proslava Đokovića: Srđan i Dijana obeležili 30 godina braka! (VIDEO)

 

"Da budem iskrena, i ja uživam u ovom programu. Učim stvari na koje nikada nisam mislila da ću naići. Hvala vam! Ovaj status je namenjen i svim onim roditeljima koji tragaju za idejama za stimulisanje razvoja dečijeg mozga", napisala je Jelena.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs