LJUBAV JAČA OD SVEGA

ZBOG NJE JE OSTAVIO TRUDNU DEVOJKU I PREKINUO DUGOGODIŠNJU VEZU: Ovako je Žizel Bundšen zavela Toma Brejdija! (FOTO)

Čim ju je ugledao, znao je da je ona žena njegovog života. Iako je početak njihove veze obeležio skandal, danas važe za jedan od najskladnijih parova

Ljubav i zavođenje
13:22h Autor:
ZBOG NJE JE OSTAVIO TRUDNU DEVOJKU I PREKINUO DUGOGODIŠNJU VEZU: Ovako je Žizel Bundšen zavela Toma Brejdija! (FOTO)
Foto: Profimedia

Brazilska manekenka i jedna od najvećih zvezda u istoriji modelinga Žizel Bundšen ove godine slavi 12. godišnjicu braka sa američkim sportistom Tomom Brejdijem.

Par važi za jedan od najskladnijih među poznatima, a zajedno imaju dvoje dece ― Vivijen Lejk Brejdi i Bendžamina Brejdija. Malo je poznato, međutim, da je igrač američkog fudbala i otac Džona Edvarda Mojnahana, kojeg je dobio s devojkom s kojom se zabavljao pre nego što je otpočeo vezu sa Žizel.

U trenutku kada su se Žizel i Tom upoznali on je još uvek bio sa glumicom Bridžet Mojnahan u vezi. Njihov odnos je u tom periodu bio turbulentan, mirili su se i svađali, a onda su odlučili da naprave pauzu i da shvate da li žele da nastave zajednički život.

U trenutku, dok je Tom razmatrao da li će ostati sa Bridžit ili ne, Žizel je prolazila kroz ljubavni brodolom. Naime, ona je raskinula sa glumcem Leonardom Di Kaprijem nakon nekoliko godina veze. Manekenka je bila utučena, onda joj je jedan susret sa Tomom promenio ceo život.

Upoznali su ih zajednički prijatelji, a oni ne kriju da se desila ljubav na prvi pogled.

"Znala sam odmah ― čim sam ga ugledala", rekla je Žizel jednom prilikom za Vanity Fair. "Upoznali smo se preko prijatelja. U trenutku kad sam ga ugledala, nasmešio se i pomislila sam: "To je najlepši, najharizmatičniji osmeh koji sam ikad videla", priznala je i dodala da su razgovarali tri sata i da joj je teško padalo što je trebalo da otputuje u Brazil za božićne praznike.

Tom je odmah znao da je Žizel žena njegovog života, pa je shvatio da sa Bridžet nema nikakvu budućnost.

VOLEO JE VIŠE OD SVEGA, IZGUBIO PRERANO:Stravična tragedija zauvek je prekinula ljubav čuvenog glumca i njegove Nataše!

Tom Brejdi, Žizel Bundšen
foto: Profimedia

Par je otpočeo vezu, a mesec dana kasnije pogodila ih je kao munja vest da će Brejdi postati otac ― Bridžet je bila u drugom stanju. Žizel i Tom odlučili su da nastave sa svojom vezom, a osam meseci kasnije Džon je stigao na svet. Kako je manekenka kasnije priznala, planirala je da raskine sa sportistom, ali ipak su ostali zajedno.

U februaru 2009. godine venčali su se samo mesec dana nakon što je Tom zaprosio brazilsku lepoticu, i to tako što joj je rekao da požuri kući jer je njen stan poplavljen, a kad je stigla ugledala je latice ruža , sveće i Brejdija na kolenu. Iste godine dobili su sina, a tri godine kasnije i ćerku.

Brejdi je sinu kojeg ima s Bridžet jednako posvećen, a Džon je blizak s mlađim bratom i sestrom. Bridžit je odlučila da mu oprosti iako tokom trudnoće nije bio pored nje.

BAJKE IPAK POSTOJE! SAVANA DŽEJMS JE ŽENA, MAJKA I KRALJICA: Ovako izgleda kad te kao boga voli Lebron Džejms!(FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs