SVE LJUBAVI POP DIVE

JEDAN JE OSTAVIO PRED OLTAROM, DRUGI JE VARAO SA KOJOM JE STIGAO: Svi ljubavni brodolomi Dženifer Lopez! (FOTO)

Ova žena baš nema sreće u ljubavi

Ljubav i zavođenje
Autor:
JEDAN JE OSTAVIO PRED OLTAROM, DRUGI JE VARAO SA KOJOM JE STIGAO: Svi ljubavni brodolomi Dženifer Lopez! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram / jlo

Vest da su Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez raskinuli je brzo obišla ceo svet, a kao razlog ljubavnog kraha navodi se neevra bejzbol igrača.

Pop diva nikako da se skrasi i pronađe sreću u ljubavi. Pristimo se svih njenih neuspelih veza:

Prvu ozbiljnu vezu Jenifer je imala u ranim 20-ima sa Dejvidom Kruzom. Veza je trajala čak deset godina, a presudila im je, kako je rekla, mladost i neiskustvo.

- Poznaje me bolje nego bilo ko drugi – hvalila ga je.

Tri godine nakon raskida Jenifer je utehu pronašla u kubanskom konobaru Ojaniu Noi (46). Upoznala ga je u restoranu u Miamiju, a ubrzo su se venčali 1997. godine. Bračna sreća trajala je tek deset meseci. Iako je nakon razvoda dobio 32, 8 miliona od pevačice kako bi ćutao o njihovoj intimi, to mu nije bilo dovoljno.

Nekoliko godina nakon razvoda pokušao je da objavi knjigu u kojoj je otkrio detalje njihove intime, ali su ga advokati Dženifer sprečili u tome.

Uporni Kubanac je još jednom pokušao da privuče pažnju javnosti pričom o privatnom video snimku, ali ga je sud ponovo sprečio u nameri da objavi.

Sve popularnija Jenifer se zatim zaljubila u repera Šona Kombsa (51) poznatijeg kao Paf Dedi. Bili su dve godine u vezi, a raskinuli su zbog njegove nevere.

- Nikad ga nisam ulovila sa nekom ženom, ali jednostavno sam znala da me vara. Rekao bi mi da ide u klub sa prijateljima, a onda ne bi došao kući celu tu noć ili čak po nekoliko dana - izjavila je jednom prilikom ona.

DŽENIFER LOPEZ OCRNILA JAČI POL: Muškarci su neupotrebljivi pre 33. godine!(FOTO)

U septembru 2011. godine se drugi put udala. Njen uzabranik bio je plesač Kris Džad (51). Upoznali su se na snimanju njenog spota 'Love Don't Cost a Thing'.

Sa plesačem je ostala u vezi 8 meseci, a onda je njeno srce osvojio Ben Aflek.

Ta veza joj je obeležila karijeru. Oboje su bili pod lupom javnosti, a dobili su i nadimak - Benifer. Aflek je zaprosio 2002. dijamantskim prstenom u rednim od 7,8 milijuna.

- On je taj, nadam se da ćemo uskoro zasnovati porodicu- govorila je ona pre venčanja koje je bilo najavljeno za 14. septembar 2003. u Santa Barbari. Međutim, tri sata pre svadbe usledio je šok. Ben je otkazao venčanje.

- Mislila sam da je naša veza bajka. Maštala sam o deci, a on me ponizio kao niko u životu - priznala je Jenifer. Ben joj nije ostao dužan. Često je u intervjuima pričao o tome kako se gušio u toj vezi i da su mediji krivi za njihov raskid jer su ih stalno pratili. Išao je toliko daleko da ju je optužio da mu je zbog te veze stagnirala karijera.

VOLEO JE VIŠE OD SVEGA, IZGUBIO PRERANO:Stravična tragedija zauvek je prekinula ljubav čuvenog glumca i njegove Nataše!

- Niko mi tako nije slomio srce kao on. Ben mi je bio prijatelj, poznavali smo se godinama. Stvarno sam ga jako volela - rekla je. Samo dva meseca kasnije paparaci su je uhvatili u zagrljaju prijatelja, pevača Marka Entonija (52). Tvrdila je da će ostati zauvijek zajedno. Venčali su se tajno u junu 2004. ,a sa njim je dobila blizance Emu i Maksa (13). Živeli su zajendo do 2011. godine.

Slomljena srca i UNIŠTENI ŽIVOTI: 10 LJUBAVNIH TROUGLOVA koji su ušli u ISTORIJU HOLIVUDA! (FOTO)

Mark Entoni, Dženifer Lopez
foto: Profimedia

- Raskid me je slomio. Porodica mi je sve, a raspadala se. Ležala sam u krevetu nemoćna, ali kratko. Nisam izgubila veru u ljubav - izjavila je Lopez i dodala:

- Volim da budem u braku i ponovo da se udam. Još ne znam kad, ali bitno je da nisam izgubila veru. I tako je i bilo. Nakon nekoliko meseci je srce poklonila plesaču i glumcu Krisu Smartu. Pre njega, šuškalo se da je u vezi sa Bredlijem Kuperom.

Nakon tog raskida Jenifer je bila sama godinu dana, a onda je 2017. u njen život došla, kako ga ona naziva, srodna duša. Aleks Rodrigez i ona su postali nerazdvojni, a ove godine su planirali i venčanje, koje je odloženo zbog korone.

Elena(34) za Aleksandra(61) kaže da je njen SPASILAC: Iako je NIJE OŽENIO, rodila mu je TROJE dece i voli ga kao BOGA!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs