TURBULENTNO

IZA SEBE IMA 2 PROPALA BRAKA I SKANDAL KOJI MU JE UMALO UNIŠTIO ŽIVOT: Burna prošlost najvećeg turskog zavodnika! (FOTO)

Njegov ljubavni život je kao sa filmskog platna

Vip priča
18:45h Autor:
IZA SEBE IMA 2 PROPALA BRAKA I SKANDAL KOJI MU JE UMALO UNIŠTIO ŽIVOT: Burna prošlost najvećeg turskog zavodnika! (FOTO)
Foto: Profimedia

Glumac Ozkan Deniz (46), nedavno se razveo od svoje, 20 godina mlađe supruge, Frejza Aktan, a to mu je drugi po redu propali brak. Krah ove veze desio se i pre prve godišnjice braka, a stvari su na kraju postale izuzetno ružne, bivša supruga ga je optužila za fizičko zlostavljanje pa su završili na sudu. Zbog ovog skandala je izgubio mnoge poslovne anganžmane, a njegova karijera je umalo potpuno uništena.

Turski zavodnik je pre Frejze Aktan (26) je bio 10 godina u braku sa glumicom Handan Deniz, za koju ima samo reči hvale.

"Handan je izvrsna glumica i bila je partnerka sa kojom sam se najbolje slagao. Nas dvoje smo proveli mnoge godine zajedno, bila mi je velika podrška, kao i ja njoj. Jednostavno, životi su nam krenuli u različitim smerovima, a uprkos što više nismo u braku, izuzetno je cenim", rekao je on jednom prilikom.

30 GODINA VOLELA MONSTRUMA, UMRLA PRED VENČANJE: Najkontroverznija ljubavna priča svih vremena! (FOTO)

Nakon što se razveo od Handan, dugo je bio sam, a prema pisanju medija, taj period su obeležile burne veze za jednu noć i mnoge devojke. Ipak, ta faza ga je prošla pa je pronašao novu suprugu, a objasnio je i šta mu je najbitnije kod partnerke.

"Dodir mi je jako važan. Mogu održati vezu na daljinu, ali trenutak u kojem se ostvari ljubavna hemija između mene i neke osobe nezamisliva je ljubavna moć", spričao je Deniz.

17 GODINA JE VLADALA SVETOM TENISA, A ONDA SE POVUKLA: Evo šta danas radi i kako izgleda Štefi Graf! (FOTO)

Iako je bio u braku sa ženama, za Ozkana se često priča da je homoseksualac.

"Svaki put kada bih pokušao da odgovorim na to pitanje, tu temu bi "napumpali" do suludih razmera. Da li jeto moguće dokazati? To su prazne priče. Osim toga, reč je o osetljivoj temi koja je kao medalja sa dve strane. Trebao bih odgovoriti na način koji neće uvrediti gay zajednicu, a da pritom ne zapadnem u medijske spekulacije. Evo, da zadovoljim sve, mogu samo da kažem da nisam homoseksualac", pravdavao se Deniz.

Međutim, zbog tih glasina mu nije narušen drugi brak. Razlog ljubavnog kraha je nekontrolisano trošenje Frejze Aktan. Deniz joj je oduzeo kartice pa su počeli ozbiljno da se svađaju. Nakon turbulentnog perioda, glumac je pokupio svoje stvari i naoustio zajednički stan.

ZBOG MUŽA PROMENILA VERU, PA PROŽIVELA PRAVI PAKAO: Evo šta su joj uradili svekar i svekrva! (FOTO)

Teške optužbe bivše supruge

Međutim, kako pišu mediji, rasprave oko novca nisu jedini razlog njihovog rastanka. Naime, sada već bivša supruga, je glumca nedavno optužila za zlostavljanje, zbog čega mu preti i do 13 godina zatvora. On je na ove tvrdnje odgovorio kontratužbom i zatražio starateljstvo nad detetom. Kakv će epilog njihovog odnosa biti još se ne zna, a ovih dana turski mediji samo o tome bruje.

6 GODINA PROVELA U ZATVORU, DILOVALA DROGU, A ONDA JOJ JE JEDAN SUSRET PROMENIO SVE : Burna prošlost fatalne Ruskinje!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs